Головна Новини Політика внутрішня політика Зеленський знову провів засідання Ставки Верховного Головнокомандувача
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський знову провів засідання Ставки Верховного Головнокомандувача

Головнокомандувач ЗСУ та командувачі військ оперативних напрямків доповіли про актуальну ситуацію на передовій та забезпечення підрозділів сил оборони озброєнням та боєприпасами

7 грудня 2022, 18:50
Поділіться публікацією:

Головнокомандувач ЗСУ та командувачі військ оперативних напрямків на   черговому засіданні Ставки Верховного Головнокомандувача Президенту України  доповіли про актуальну ситуацію на передовій та забезпечення підрозділів сил оборони озброєнням та боєприпасами, пишуть "Коментарі" за інформацією Офісу Президента.

Зеленський знову провів засідання Ставки Верховного Головнокомандувача

Зеленський провів засідання Ставки Верховного Головнокомандувача


Учасники засідання розглянули найближчі кроки щодо зменшення бойових можливостей військ противника. Крім того, заслухали інформацію про хід відновлення енергетичної системи України, яку безперервно руйнує ворог масованими ракетними ударами. У засіданні взяли участь: керівник Офісу Президента Андрій Єрмак, секретар Ради національної безпеки та оборони Олексій Данилов, міністр оборони Олексій Рєзніков, Головнокомандувач Збройних Сил України Валерій Залужний, начальник Головного управління розвідки Кирило Буданов, голова Служби зовнішньої розвідки України Олександр Литвин ЗСУ Олександр командувач. До засідання Ставки також приєдналися: Міністр внутрішніх справ Денис Монастирський, Міністр закордонних справ Дмитро Кулеба, Міністр інфраструктури Олександр Кубраков, інші урядовці, керівники силових відомств та правоохоронних органів.


Як писали "Коментарі", президент РФ розповів чергову брехню про ЗСУ. За його словами, в Україні ніби за залишення бойових позицій розстрілюють перед строєм військових. Натомість у РФ нічого подібного немає. Але він таки визнав, що російські окупанти тікають із поля бою, проте це не масові випадки. Про це Путін сказав під час зустрічі із членами Ради з розвитку громадянського суспільства та прав людини.


Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що Путін зробив нову цинічну заяву про терміни закінчення війни в Україні та порівнявши собі з Петром І.Голова Кремля Володимир Путін заявив, що розпочата Росією в Україні війна може затягтися на тривалий термін. Крім цього, він похвалився "результатами" своєї так званої "СВО", приписавши собі нові території та порівнявши собі з Петром І. Крім цього, він уже традиційно заяви, що Росія нібито не розпочинала війну в Україні, маскуючи повномасштабне вторгнення, як "спасіння" жителів Донбасу, "волевиявлення, яких придушували".




 

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини