Головна Новини Політика внутрішня політика Зеленський терміново відправляє на лінію фронту міністрів і нардепів: навіщо
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський терміново відправляє на лінію фронту міністрів і нардепів: навіщо

Візит нардепів та урядовців запланований на суботу, 19 лютого

18 лютого 2022, 21:45
Поділіться публікацією:

Очільник нашої країни Володимир Зеленський з причини загострення ситуації  в Донецькому регіоні, направляє туди делегацію владних представників. На лінію фронту відправляться нардепи та очільники деяких міністерств. Про це проінформував під час брифінгу секретар РНБО Олексій Данілов.

 Зеленський терміново відправляє на лінію фронту міністрів і нардепів: навіщо

Олексій Данілов (фото з відкритих джерел)

За словами Данілова, український президент  погодив це рішення. Тому в суботу на фронт поїдуть представники від парламенту, кілька міністрів, і він також, виконуючи доручення Зеленського, вирушає завтра на лінію фронту. В суботу вони вже будуть в тих населених пунктах, де від обстрілів завдано значної шкоди нашій інфраструктурі ,- резюмував секретар РНБО.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про  евакуацію мешканців ОРДЛОСьогодні, 18 лютого, голови так званих "ДНР" та "ЛНР" повідомили про масову евакуацію населення до РФ. У Мережі почали з'являтися відео про те, що відбувається в містах окупованого Донбасу після даних заяв. На кадрах, яке публікує ЗМІ у своєму Telegram-каналі, можна побачити, як люди натовпами вишиковуються у банкоматів. Також можна спостерігати черги з авто, що утворилися на автозаправних станціях. В той же час, спікер Володимира Путіна каже , що не володіє інформацією про масову евакуацію жителів ОРДЛО на територію Ростовської області РФ.

Також "Коментарі" інформували про те, що головнокомандувач ЗСУ записав звернення на тлі ситуації в ОРДЛО. Головнокомандувач Збройних сил України Валерій Залужний звернувся до жителів ОРДЛО стосовно загострення ситуації на Донбасі. За словам Залужного, окупанти використовують мирне населення цих територій для ескалації.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Alex

18 лютого 2022, 22:00

Залужный совсем охренел? Какие еще кафиры?


Новини