Головна Новини Політика внутрішня політика Зеленський скликає РНБО: що розглянуть
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський скликає РНБО: що розглянуть

Засідання відбудеться у приміщенні Офісу президента 24 січня

24 січня 2022, 14:48
Поділіться публікацією:

Згідно з рішенням державного голови Володимира Зеленського, у понеділок, 24 січня, о 17.00 відбудеться засідання Ради національної безпеки та оборони України. Про це повідомляє прес-служба РНБО.

Зеленський скликає РНБО: що розглянуть

Засідання РНБО - фото: Офіс президента

Зазначається, що під час засідання буде порушено низку питань, зокрема щодо заходів щодо забезпечення національної безпеки від внутрішніх та зовнішніх загроз, поточного стану справ в економіці, енергетиці, протидії коронавірусній пандемії та інші питання.

Близько 18.30 очікується брифінг секретаря РНБО Олексія Данілова.

Зазначимо, що у Східному фронті – загострення. Вперше з початку року добова кількість обстрілів з боку російсько-окупаційних військ зросла 23 січня до 10. При цьому вісім із них – із застосуванням забороненого Мінськими домовленостями озброєння, повідомляє прес-центр штабу операції Об'єднаних сил, наголошуючи, що поранено одного із захисників України. На цьому фоні відбувається повідомлення про те, що США, а також Великобританія вивозять своїх дипломатів з України. Попереду – новий раунд переговорів між РФ та США щодо гарантій безпеки. Експерти розповіли інтернет-виданню "Коментарі", що відбуваються і з якої причини, чого чекати і як діяти в найближчому майбутньому.

Експерт з питань сектору оборони та безпеки, полковник СБУ у відставці Олег Стариков упевнений, що РФ проводить так звану стратегію залякування. На його думку, Україні необхідно максимально активізувати дипломатичні зусилля, зокрема спільно із західними партнерами, для запобігання повномасштабній агресії.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини