Головна Новини Політика внутрішня політика Зеленський ревнує до Кличка та Залужного – депутат про популярність конкурентів президента
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський ревнує до Кличка та Залужного – депутат про популярність конкурентів президента

Нардеп Володимир Ар'єв вважає, що після завершення бойових дій Україну чекають одні з "найагресивніших" виборів

14 липня 2023, 16:22 comments10251
Поділіться публікацією:

В Україні зараз вся влада сконцентрована в руках Банкової, при цьому влада "ревниво" ставиться до будь-яких потенційних електоральних конкурентів глави держави, включаючи мера Києва Віталія Кличка чи головнокомандувача Збройних сил України Валерія Залужного. Про це у своєму коментарі заявив представник фракції "Європейська солідарність" у Верховній Раді Володимир Ар'єв.

Зеленський ревнує до Кличка та Залужного – депутат про популярність конкурентів президента

Володимир Ар'єв. Фото: із відкритих джерел

Враховуючи той факт, що вся влада в Україні перебуває фактично в однієї людини, суспільству дуже важливо "не давати зариватися владі остаточно", зазначив парламентар.

"(Ред. — Суспільству важливо) не давати використовувати воєнний стан з метою встановлення авторитарної системи та системи безкарності для своїх та використання органів навіть для незаконного протесту", — пояснив Ар'єв.

Водночас він визнав, що коли країна у війні, далеко не кожен готовий відверто озвучувати своє ставлення до тих чи інших подій у країні.

"У кожного є родичі чоловіки, хтось служить на фронті. (Ред. — Люди) бояться, що це може якимось чином вплинути на мир. Тобто люди собі малюють собі уяви. Коли влада має необмежені повноваження у воєнний час, прості люди намагаються бути дуже обережні, а, якщо й говорять, то тільки про те, що хоче чути влада", — акцентував увагу Ар'єв.

Говорячи про майбутні вибори, після завершення бойових дій в Україні нардеп назвав їх "агресивними".

За словами нардепа, сьогодні у владі люди, які ревниві за своєю натурою, вони ревниво сприймають будь-яку популярність – чи то популярність Кличка світова, чи то популярність Залужного українська.

"До будь-кого, хто може претендувати на непідконтрольну політичну дію, він (Ред. – президент) ставиться дуже агресивно. І зрозуміло, що коли почнеться виборча кампанія, я думаю, вона буде максимально агресивною. І це буде акумулятивний ефект від війни. Розломів у суспільстві буде дуже багато. І на них влада, на превеликий жаль, як і на страхах гратиме. Та ж гра на страхах перед можливим терактом на Запорізькій атомній станції – це дійсно використання технології страху для того, щоб таким чином певним чином маніпулювати суспільством", — наголосив парламентарій.

Розглядаючи головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного та інших відомих військових діячів країни як суперників президента Зеленського на виборах, нардеп висловив думку про те, що військові матимуть успіх у тому випадку, якщо вони запропонують ефективні методи боротьби з корупцією.

"Люди справді довіряють військовим за те, що ті роблять якісно свою роботу. Справді, є популярність у Залужного. Якщо він і військові, які балотуватимуться, запропонують людям вихід, який співпадатиме з їхніми поглядами – це демократичний розвиток країни, рух до НАТО та Європейського Союзу, то суспільство об'єднається. Якщо вони пропонуватимуть реальну боротьбу з корупцією, тоді можна говорити, що ця довіра буде конвертована", — підсумував він.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

ЯЯЯЯЯ

14 липня 2023, 18:52

Як би політичний пігмей Зеленьський кип,ятком не сцяв, возомнивши себе "великим політиком", думаю, любому очевидно, що актори Дурацького Кварталу-95, та зліплена за один день під нього т.зв. "партія" слуги-народу", які довели Україну до ручки, і серед яких нема жодної людини, яку можна було б поважати, уже всім набридли, і їх треба злити в унітаз!...


Новини