Головна Новини Політика внутрішня політика Зеленський анонсував початок вакцинації: стала відома дата
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський анонсував початок вакцинації: стала відома дата

Найближчим часом до України надійде 1 млн доз COVID-вакцини від провідного міжнародного виробника

25 січня 2021, 21:40
Поділіться публікацією:

Старт вакцинації для українців почнеться в наступному місяці, в самий найближчий час в країні прибуде перша партія вакцин від коронавірусної інфекції. Про це заявив глава держави Володимир Зеленський у відеозверненні.

Зеленський анонсував початок вакцинації: стала відома дата

Володимир Зеленський (фото з відкритих джерел)

За словами президента, найближчим часом до України надійде 1 млн доз COVID-вакцини від провідного міжнародного виробника. На даний момент невідомо хто виробник вакцини.

"Ми очікуємо, що незабаром в Україні надійде 1 млн доз вакцини, перший мільйон, від провідної міжнародної компанії. Деталі зможемо озвучити найближчим часом", — сказав він.

Зеленський зазначив, що зараз ситуація з коронавірусів в Україні контрольована, але не варто розслаблятися, адже "війна з пандемією ще не завершена".

Нагадаємо, Володимир Зеленський сказав, що НАК "Нафтогаз України" буде зберігати низькі ціни на ринку газу і нагадав про можливість вибрати будь-якого постачальника газу дистанційно. Зеленський нагадав, що з серпня запрацював ринок газу для населення, тому українці можуть самостійно обирати постачальника з кращими для них умовами. За словами президента, він обговорив з головою правління НАК "Нафтогаз України" Андрієм Коболєва питання цін для населення. Зараз на ринку для населення оперує понад 50 компаній.

За словами президента, він обговорив з головою правління НАК "Нафтогаз України" Андрієм Коболєва питання цін для населення. Зараз на ринку для населення оперує понад 50 компаній. Зеленський стверджує, що ціни приватних постачальників подекуди на 30-40% вище за ціну НАК: "В залежності від постачальника і регіону, ціни на газ відрізняються істотно.






Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини