Головна Новини Політика внутрішня політика Зеленський зобов'язаний прислухатися до Медведчука і вибачитися за невиконані передвиборчі обіцянки – Гнатенко
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський зобов'язаний прислухатися до Медведчука і вибачитися за невиконані передвиборчі обіцянки – Гнатенко

Нардеп від ОПЗЖ Гнатенко пояснив, чому президент повинен подати у відставку

17 липня 2020, 13:20
Поділіться публікацією:

Народний депутат України від партії "Опозиційна платформа – За життя" Валерій Гнатенко впевнений, що за час своєї каденції чинний президент України Володимир Зеленський не виконав жодної своєї передвиборчої обіцянки. Про це нардеп розповів в ефірі телеканалу "112 Україна".

Зеленський зобов'язаний прислухатися до Медведчука і вибачитися за невиконані передвиборчі обіцянки – Гнатенко

Зокрема, Валерій Гнатенко підтримує думку голови політради партії "Опозиційна платформа – За життя" Віктора Медведчука про те, що Зеленський не виконав свою основну передвиборчу обіцянку – не повернув Україні мир. І тому, на думку народного обранця, президент повинен подати у відставку.

"Як каже Віктор Медведчук, був би найкращий варіант для країни просто вибачитися президенту за ті гасла і обіцянки, які були дані на передвиборних кампаніях з приводу, в першу чергу, відновлення миру. І сказати, що ми не впоралися і не можемо впоратися з поставленим завданням", — зазначив нардеп.

При цьому, вважає Гнатенко, Зеленському не вистачить сміливості для такого кроку. На думку нардепа, гарант і його команда до останнього будуть чіплятися за владу.

"Це, напевно, було б правильно, чесно, але такого ніколи не буде. Добровільно владу ніхто не віддавав. Будуть упиратися, до останнього шкодити країні, псувати ситуацію і чотири роки будуть втрачені для всіх українців", — додав Валерій Гнатенко.

Раніше Віктор Медведчук нагадав Зеленському, що його головне завдання – досягнення миру на Донбасі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини