Головна Новини Політика внутрішня політика Заява ОРДЛО про передачу утримуваних осіб Медведчуку - це три сигнали для Зеленського, - Чаплига
commentss НОВИНИ Всі новини

Заява ОРДЛО про передачу утримуваних осіб Медведчуку - це три сигнали для Зеленського, - Чаплига

На думку експерта, представники так званих "ЛДНР" готові до діалогу з Україною, але від її імені має виступати Віктор Медведчук

18 січня 2021, 18:43
Поділіться публікацією:

Заява самопроголошених ЛДНР, що вони відпустять групу утримуваних осіб — це відразу три (!!!) сигнали, написав в Facebook політичний активіст і експерт Михайло Чаплига.

Заява ОРДЛО про передачу утримуваних осіб Медведчуку - це три сигнали для Зеленського, - Чаплига

Чаплига переконаний: в ОРДЛО посилають попередження президенту. Фото із соцмереж

"Перший сигнал — особисто Зеленському. ЛДНР дуже і дуже прозоро натякнули, що не розуміють, про що розмовляти з представниками України в ТКГ (Кравчук і "зграя товаришів"), яких призначив Зеленський. Не довіряють і не хочуть мати з ними справи. Ось Кравчук і збудився! Каже, не пам'ятаю прикладів, коли "це невизнана юридична особа передавало б громадян держави певній фізичній особі", — повідомив експерт.

"Е-е, ні, ми пробачимо йому склероз, але нагадаємо! Було діло, було! Червень 2019! ЛДНР добровільно віддали Медведчуку чотирьох чоловік. Тобто прецедент уже був. Вивчайте матчастину! Як колись вчив історію КПРС! Напам'ять! " — додав він.

За словами Чаплиги, другий сигнал адресований офіційному Києву в цілому — ОРДЛО показують, що готові домовлятися, але з головою політради "Опозиційна платформа — За життя" Віктором Медведчуком.

"Сигнал №2 — офіційному Києву в цілому. Відкриваємо "Мінські угоди"! Одномоментне звільнення утримуваних осіб — це пункт №6. "Самопроголошені" відпускають полонених, тобто показують, що готові домовлятися. Тільки не з Кравчуком. А з ким? Дивіться, полонених віддають Медведчуку — значить, вони з ним пов'язують виконання "Мінських" і мир на Донбасі. Тому, що йому вірять і готові з ним домовлятися. Чому він?" — зазначив експерт.

Чаплига пояснив, що бажання ОРДЛО домовлятися саме з Медведчуком є логічним.

"Логічно бажання домовлятися про виконання" Мінських угод "з людиною, який є автором мирного плану на основі "Мінських угод". Та й 1000 осіб, яких він звільнив — це аргумент! Але ж у нього є ще "Міжпарламентський діалог" — і з його допомогою Донецьк з Луганськом можуть отримати прямий вихід на депутатів Франції, Німеччини, України та Росії!" — аргументував політичний активіст.

Третій сигнал, на думку Чаплига, спрямований країнам "нормандського формату" — Україні, Росії, Франції, Німеччини.

"Третій сигнал – "по секрету всьому світу" і учасникам "нормандського формату" (Україна, Росія, Франція, Німеччина). Якщо самопроголошені демонструють, що готові виконувати "Мінські угоди" — тоді питання до Зеленського. А ви будете відпускати утримуваних осіб? А виконувати "Мінські угоди"? Хід за вами! І час пішов", — попередив політичний активіст.

"Чи знову будемо чекати, поки "вашингтонський обком" розповість усім як жити? "Мама, нас лечат не те врачи…"  - процитував Михайло Чаплига слова з відомої пісні.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини