Головна Новини Політика внутрішня політика "Затягування справи і політичне переслідування": Журавський висловився про перенесення апеляції у справі Медведчука
commentss НОВИНИ Всі новини

"Затягування справи і політичне переслідування": Журавський висловився про перенесення апеляції у справі Медведчука

Журавський вважає, що справу Медведчука будуть затягувати, як тільки зможуть

25 липня 2021, 16:38
Поділіться публікацією:








"Затягування справи і політичне переслідування": Журавський висловився про перенесення апеляції у справі Медведчука

Журавський про перенесення апеляції у справі Медведчука. Фото з відкритих джерел

Доктор юридичних наук Віталій Журавський повідомив в ефірі телеканалу "Перший Незалежний" про те, що перенесення апеляції, яку подавали адвокати Віктора Медведчука про скасування домашнього арешту, є затягуванням справи.

"100-відсоткове затягування справи. Підстав тримати Медведчука під вартою у вигляді домашнього арешту немає. Я уважно стежу за цим процесом і не побачив жодного факту, який можна назвати фактом, його звинувачень. Це політичне переслідування, його переслідують за політичну позицію, за то, що він відстоює інший курс держави ", — сказав Журавський.

Також експерт зауважив, що приблизно 80% українців не підтримує сьогоднішній курс держави, оскільки це курс на порушення незалежності, суверенітету, здачі країни іншим державам. Крім того, юрист заявив, що цей курс жодним чином не сприяє підвищенню заробітних плат і пенсій в країні, створенню нових робочих місць, соціальний захист. Швидше, він веде до великого протистояння, яке може підірвати ситуація в країні.

"Тому вирішили відігратися на Вікторі Володимировичі, нічого вони там не доведуть, це політичний процес, і вони будуть його затягувати як тільки можуть. Взагалі не було підстав відправляти його під домашній арешт. Чому? Він не тікає від слідства, чи не переслідується. Він сам з'явився в Офіс генпрокурора, з'явився в суд, дає відповіді на всі питання. Він що, суспільно небезпечна людина? Ні. За ним стоїть велика фракція. Їм треба просто закошмарити одного з лідерів опозиційної партії. і як раз переслідування його та ваших телеканалів почалося, як тільки ви вийшли на першу позицію. як тільки соціологія показала, що ОТЗЖ на першій сходинці, почалися всі ці справи. Закінчаться вони пшиком і посадкою Зеленського. Це станеться ", — відзначає експерт.

Раніше Віктор Медведчук зробив заяву про те, що команда Зеленського взяла курс на знищення судової влади. За його словами, ОПЗЖ зробить все для того, щоб судова влада не перетворилася в ручну і не потрапила під формат і зовнішнє управління.

Також Медведчук вважає, що влада має намір підпорядкувати зовнішньому управлінню судову владу і тому робить сильний тиск на неї.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини