Головна Новини Політика внутрішня політика Зарубіжні ЗМІ продовжують аналізувати загострення конлікта на Донбасі та санкції проти Медведчука
commentss НОВИНИ Всі новини

Зарубіжні ЗМІ продовжують аналізувати загострення конлікта на Донбасі та санкції проти Медведчука

У іноЗМІ повідомили, яким сигналом для Зеленського може бути розміщення військ Росії біля українського кордону

5 травня 2021, 12:19
Поділіться публікацією:

Тема відносин України і Росії продовжує залишатися найбільш обговорюваною як у західних і європейських виданнях, так і в ЗМІ Азії, Африки та Латинської Америки.

Зарубіжні ЗМІ продовжують аналізувати загострення конлікта на Донбасі та санкції проти Медведчука

Медведчук. Фото з відкритих джерел

Так, індонезійський сайт Netral. News повідомляє, що, демонструючи свої війська в районі українського кордону, "Росія посилає Зеленському сигнал про необхідність зняти санкції, введені Києвом щодо опозиційного політика і бізнесмена Віктора Медведчука".

Пакістанське видання Frontier Post також нагадує про санкції, накладені Володимиром Зеленським на голову політради партії "Опозиційна платформа — За життя" Віктора Медведчука, і повідомляє, що "ключову роль в ухваленні цього рішення міг зіграти секретар РНБО Олексій Данилов".

Аналізуючи причини загострення конфлікту на Донбасі, єгипетський новинний ресурс Sada El Balad також згадує про рішення влади Зеленського щодо лідера ОПЗЖ. Зокрема йдеться про те, що президент України підписав постанову Ради національної безпеки і оборони про введення санкцій проти лідера партії "Опозиційна платформа — За життя" Віктора Медведчука.

"Його партія вважається мало не єдиною проросійською партією в Україні", — пише єгипетське видання.

Нагадаємо, народний депутат України, голова політради партії "Опозиційна платформа — За життя" Віктор Медведчук заявив, що незаконне введення санкцій у відношенні до опозиційних телеканалів і політиків є свавіллям влади, і всі спроби обгрунтувати це рішення Законом України "Про санкції" неспроможні.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини