Головна Новини Політика внутрішня політика Заради миру в Україні ОПЗЖ готова вести переговори і з Донецьком, і з Луганськом, і з Москвою, - Медведчук
commentss НОВИНИ Всі новини

Заради миру в Україні ОПЗЖ готова вести переговори і з Донецьком, і з Луганськом, і з Москвою, - Медведчук

Медведчук зазначив, що Мінські угоди мають виконуватись, оскільки це єдиний шлях мирного врегулювання

3 грудня 2021, 17:15
Поділіться публікацією:

Голова політради партії "Опозиційна платформа — За життя", народний депутат Віктор Медведчук заявив, що його партія готова вести переговори і з Росією, і з представниками ОРДЛО задля досягнення миру в Україні. Про це повідомляє сайт телеканалу "112".

Заради миру в Україні ОПЗЖ готова вести переговори і з Донецьком, і з Луганськом, і з Москвою, - Медведчук

Віктора Медведчука. Фото: сайт ОПЗЖ

"Відновити мир на Донбасі в Україні неможливо без того чи іншого впливу Росії. Коли влада каже, що потрібен діалог з Росією, вони недомовляють — потрібен діалог ще з Донецьком та Луганськом. Тому що з Росією треба обговорювати російсько-українські відносини, відновлення економічних відносин, відновлення інших питань, які зараз перебувають у глухому кутку нерозуміння та шкоди більшою мірою завдається сьогодні Україні", — зазначає нардеп.

За словами Віктора Медведчука, говорити про мирне врегулювання ситуації на Донбасі потрібно і з представниками ОРДЛО, а Росію попросити посприяти у цих переговорах.

"Далі — виконання Мінських угод. Про що говорять усі — і вчора, і сьогодні, і навіть на останній зустрічі міністрів закордонних справ та Держдепу в особі Блінкена. Ще раз американська сторона повторила і заявила, що Мінські угоди мають виконуватись, оскільки це єдиний шлях мирного врегулювання", — зазначає Віктор Медведчук.

Як підкреслив нардеп, ОПЗЖ виступає за проведення прямого діалогу з Донецьком, Луганськом та Москвою заради миру.

"Тому що це головна проблема, яка потребує вирішення. Треба об'єднати всі політичні сили, незалежно від того кольору, яким вони користуються, або бренди, якими сьогодні прикрашені політичні сили у нас у країні. Так, заради миру треба зробити все — у тому числа, і діалог з Росією, діалог з Донецьком та Луганськом", — підсумував нардеп.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини