Головна Новини Політика внутрішня політика Залишками вакцини Pfizer вакцинувати публічних людей не будуть
commentss НОВИНИ Всі новини

Залишками вакцини Pfizer вакцинувати публічних людей не будуть

Так, вакцину розподілятимуть виключно серед осіб, які підпадають під 1-й і 2-й етап вакцинації

16 квітня 2021, 23:28
Поділіться публікацією:

Залишками вакцини Pfizer публічних людей вакцинувати не будуть. Про це заявив Максим Степанов в ефірі "Свободи слова Савіка Шустера".

Залишками вакцини Pfizer вакцинувати публічних людей не будуть

Вакцина Pfizer (фото з відкритих джерел)

За словами глави МОЗ, він видав необхідний указ, який унеможливлює розподіл залишків позачергово.

"Ця вакцина піде виключно медичним працівникам, громадянам, старше 80 років, людям з будинків для літніх, інтернатів і працівникам ГСЧС і прикордонникам. Нам потрібно захистити саме цю категорію людей", — зазначив Степанов.

Так, вакцину розподілятимуть виключно серед осіб, які підпадають під 1-й і 2-й етап вакцинації.

Нагадаємо, в суспільстві не вщухають суперечки між противниками вакцинації і їх опонентами. Одним з доводів анти привівочників є наявність побічних ефектів від застосування вакцин. Представники компанії Pfizer, яка є виробником вакцини від коронавірусу опублікували звіт про побічні ефекти. У документі в розгорнутому вигляді вказані можливі побічні ефекти в порівнянні з вакциною проти правця, яку більшість людей отримують в дитинстві. Так, і в тому, і в іншому випадку найбільш поширеною реакцією є стомлюваність, головний біль і біль у місці введення. Крім того, спостерігалися підвищення температури, почервоніння і біль в місці ін'єкції.

Як повідомляли раніше, США в грудні минулого року відмовилися від покупки ще 100 мільйонів доз вакцини Pfizer, поки компанія не виконає зобов'язання по іншим міжнародним договорам. Вважається, що вакцина Pfizer буде схвалена групою вчених Управління з санітарного нагляду за якістю харчових продуктів і медикаментів вже на цьому тижні, а в найближчі місяці очікується доставка 100 мільйонів доз — цього достатньо для 50 мільйонів американців.






Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Виктория

18 квітня 2021, 09:22

БАДы с цинком и селеном от COVID 19. Консультация специалиста. Заказывай в магазине https://dnsp.com.ua/ Быстрый ответ 067 314 86 95 viber.


Новини