Головна Новини Політика внутрішня політика Закриті в Україні телеканали заробляли на війні на Донбасі - Аваков
commentss НОВИНИ Всі новини

Закриті в Україні телеканали заробляли на війні на Донбасі - Аваков

За словами міністра Армена Авакова, працівники цих каналів заробляли на воєнну ситуацію на Донбасі

5 лютого 2021, 23:49
Поділіться публікацією:

Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков повністю підтримав санкції РНБО проти телеканалів "112 Україна", NewsOne і ZIK. Про це заявив міністр Аваков в ефірі "Свобода слова Савіка Шустера".

Закриті в Україні телеканали заробляли на війні на Донбасі - Аваков

Арсен Аваков (фото з відкритих джерел)

"І нехай той, хто говорить, що у нас обмежується свобода слова, коли закриваються пропагандистські канали, я хочу кожному з вас нагадати, що свобода слова — це не свобода пропаганди агресора", — сказав Аваков.

Крім того, як вважає політик, закриті в Україні телеканали заробляли на війні на Донбасі.

"Людина отримує 3000-5000 гривень за офіційною звітністю на цих каналах. У мене питання, де ті інші десятки мільйонів, які чорним налом їм роздали. Звідки вони? І нам зрозуміло, звідки вони? У нас є ряд секретних матеріалів, про які не можу тут говорити. Я бачив матеріали слідства, частина з них розслідувало підрозділ МВС України ", — заявив він.

Міністр зазначив, що за цими матеріалами зрозуміло, працівники цих каналів заробляли на воєнну ситуацію на Донбасі, а Росія фінансувала пропагандистську діяльність.

Нагадаємо, Сьогодні на зустрічі Київського безпекового форуму секретар РНБО Олексій Данилов розповів про деталі підготовки рішення про закриття каналів Тараса Козака 112, ZIK і NewsOne, а також окреслив основні загрози в боротьбі з російською пропагандою.

За словами Данилова, це не легка справа, яке можна вирішити за день чи за місяць. Робота в цьому напрямку тривала з літа минулого року, і тільки коли всі матеріали були готові, почалася їх реалізація. РНБО ретельно стежив за інформаційним простором.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини