Закон про легалізацію азартних ігор направили на підпис Зеленському

Закон набуде чинності після підписання президентом

Спікер Верховної Ради Дмитро Разумков підписав і направив на підпис президенту Володимиру Зеленському закон "Про державне регулювання діяльності з організації та проведення азартних ігор". Про це повідомляється на сайті Верховної Ради.

Нагадаємо, заступник глави парламенту від фракції "Батьківщина" Олена Кондратюк зазначила, що прийняття закону про легалізацію грального бізнесу в Україні є дуже поспішним. Політик переконана, що така ситуація пов'язана з необхідністю фінансувати передвиборчу кампанію місцевих виборів.

Раніше "Коментарі" писали, що на позачерговому засіданні Верховної Ради 14 липня зареєстрували дві постанови про скасування прийняття закону "Про державне регулювання діяльності з організації та проведення азартних ігор".

Автори першого законопроєкту, позафракційний народний депутат Вадим Новинський, Вікторія Гриб, Сергій Магера і група інших безпартійних депутатів. Другий проєкт постанови 2285-д-П1 зареєструвала група депутатів від "Батьківщини" і безпартійних на чолі з Юлією Тимошенко. Тексти поки не опубліковані.