Головна Новини Політика внутрішня політика Юрій Загородній: Якщо Зеленський визнає мирний план Медведчука, то має припинити будь-яке переслідування опозиційного політика
commentss НОВИНИ Всі новини

Юрій Загородній: Якщо Зеленський визнає мирний план Медведчука, то має припинити будь-яке переслідування опозиційного політика

Загородній прокоментував щорічне послання президента України

1 грудня 2021, 16:53
Поділіться публікацією:








Єдине, що заслуговувало на увагу в щорічному посланні президента України, це намір вести прямі переговори з Росією для припинення війни на Донбасі. Але з огляду на колишні дії влади є сумніви, що це буде реалізовано. Про це у кулуарах Верховної Ради заявив член Політради партії "Опозиційна платформа – За життя", народний депутат від фракції ОПЗЖ Юрій Загородній.

Юрій Загородній: Якщо Зеленський визнає мирний план Медведчука, то має припинити будь-яке переслідування опозиційного політика

Юрій Загородній. Фото: zagittya.com.ua

Парламентарій наголосив, що Президент не згадав про ті проблеми, вирішення яких справді важливе для України та українців.

"Президент нічого не сказав про те, що українці ледве виживають через соціальні стандарти, які встановила нинішня влада. Сьогодні в Україні люди страждають від тарифного геноциду, медичної реформи. Нічого не сказав про економіку України", – наголосив Загородній.

Політик заявив, що за часів президентства Леоніда Кучми Україна була центром політичного життя на пострадянському просторі і практично всі саміти президентів країн СНД проходили в нашій країні.

"Хочу нагадати, коли були величезні успіхи. Коли Україна демонструвала найвищі темпи соціально-економічного розвитку та ВВП країни становив 12,1%. Це час Президента Леоніда Кучми, час коли головою Адміністрації Президента України був Віктор Володимирович Медведчук", – зазначив народний депутат.

За словами нардепа, єдине, що вартувало уваги у щорічному посланні Президента, це його обіцянка розпочати діалог з Росією для врегулювання конфлікту на Донбасі, але немає впевненості, що він це виконає.

"По суті Президент України сьогодні з трибуни повторив складові мирного плану ОПЗЖ – його автором є Віктор Володимирович Медведчук", – розповів Юрій Загородній.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини