Головна Новини Політика внутрішня політика Загородній: Щоб відвернути увагу від офшорного скандалу, влада вигадала кримінальну справу проти Медведчука
commentss НОВИНИ Всі новини

Загородній: Щоб відвернути увагу від офшорного скандалу, влада вигадала кримінальну справу проти Медведчука

За словами народного депутата, влада боїться ОПЗЖ і її лідера Віктора Медведчука, зокрема

12 жовтня 2021, 13:27
Поділіться публікацією:








Після появи розслідування про офшори високопоставлених осіб з усього світу, в тому числі і президента України Володимира Зеленського, українська влада вирішила порушити нову справу проти голови Політради партії "Опозиційна платформа — За життя" Віктора Медведчука, щоб відвернути увагу від офшорного скандалу. Про це заявив народний депутат від ОПЗЖ Юрій Загородній в ефірі телеканалу "Перший незалежний".

Загородній: Щоб відвернути увагу від офшорного скандалу, влада вигадала кримінальну справу проти Медведчука

Юрій Загородній - фото з відкритих джерел

"Мені здається, що влада намагається відволікти увагу всього українського суспільства від офшорного скандалу" Офшор 95 ", тому що ховання грошей в офшорах — це несплата податків. Для того щоб відвернути увагу, вони знову вигадали хід — давайте будемо говорити про Медведчука. Медведчук — ворог України, на їхню думку, ось нехай вся Україна думає, що він таки ворогом є, а українська влада, яка не сплачувала податки, хороша, добра. Тому що вона апріорі не може нічого зробити поганого ", — сказав Загородній

"Я в черговий раз хочу повторити те, що було сказано з трибуни Верховної Ради 6 жовтня цього року, на цьому пленарному тижні: українська влада створює нову форму управління державою, яку ще ніхто не знає і якої не бачив світ, — президентську монархію, знищуючи всі інші гілки влади і намагається все зосередити в своїх руках, щоб контролювати все, що відбувається в нашій країні. А щоб відволікати увагу від своїх дій, вони будуть намагатися переключати увагу суспільства на інших людей, як зараз роблять з Віктором Медведчуком, як роблять, записуючи у вороги ОПЗЖ — ту політичну силу, яка відстоює інтереси народу ", — зазначив нардеп.

Загородній додав, що влада боїться Віктора Медведчука і "Опозиційну платформу — За життя".

"Вони бояться Віктора Медведчука і нашу політичну силу, через що вони і почали боротися з опозицією. Хто думає не так, як вони, тих вони відразу записують у вороги ", — підкреслив нардеп.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини