Головна Новини Політика внутрішня політика Загородній розповів, що стало причиною звинувачень у держзраді Медведчука
commentss НОВИНИ Всі новини

Загородній розповів, що стало причиною звинувачень у держзраді Медведчука

Соратник Віктора Медведчука заявляє, що Володимира Зеленського не влаштовує фактичне виконання президентських обов'язків главою політради ОТЗЖ

20 травня 2021, 14:01
Поділіться публікацією:








Президент України Володимир Зеленський переслідує опозицію, що проявляється у репресіях щодо партії "Опозиційна платформа — За життя" та голови Політради цієї політсили Віктора Медведчука. Про це в ефірі телеканалу "Перший Незалежний" заявив народний депутат України, керівник Миколаївської обласної організації партії "Опозиційна платформа — За життя" Юрій Загородній.

Загородній розповів, що стало причиною звинувачень у держзраді Медведчука

Юрій Загородній назвав причини звинувачень проти Віктора Медведчука

На думку нардепа, переслідування пов'язані з тим, що Віктор Медведчук часто змушений був виконувати президентські обов'язки і зобов'язання.

"Він створив парламентський вимір "нормандського формату", успішно представив розроблений ним і схвалений нашою партією мирний план, презентований в Парижі, Берліні та Брюсселі. Цей план визнаний дієвим, таким, який може принести мир в Україні, повернути Донбас до складу України, а Україну на Донбас", — пояснив свою точку зору Загородній.

Політик також зазначає, що саме Віктору Медведчуку вдалося домогтися зняття санкцій з ряду українських підприємств, що допоможе повернути їх на ринки РФ і країн СНД.

"Також Медведчук вирішив питання виробництва вакцини від коронавірусу в Україні, а Зеленському це не сподобалося. Влада зупинила цей процес, звинувативши Медведчука у державній зраді", — заявив політик.

Юрій Загородній нагадує, що Віктор Медведчук під час візиту в Москву домовився про зниження вартості газу для нашої країни на 25%.

"Однак, замість того, щоб використовувати ці домовленості на благо України, Президент України Володимир Зеленський говорить, що це державна зрада. Зеленський міг стати об'єднувачем всієї України, але він продовжив політику своїх попередників", — вказав парламентарій.

Народний депутат впевнений в тому, що всі звинувачення чинної влади проти Віктора Медведчука надумані.

"Це політичне переслідування, головна "провина" Медведчука у тому, що він не згоден з політичним курсом нинішньої влади. Судове засідання 12 травня показало, що фактів доведення вини голови Політради ОПЗЖ немає, все придумано, матеріали зібрані з Інтернету. Всі подальші політичні суди будуть успішно виграні Медведчуком і його командою адвокатів ", — висловив упевненість Юрій Загородній.

Нагадаємо, журналісти оприлюднили численні переговори нібито Медведчука, які той вів з 2014 року з високопоставленими чиновниками РФ і ватажками бойовиків "ДНР" і "ЛНР".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини