Головна Новини Політика внутрішня політика "За розмовами про "вторгнення" забулися важливі проблеми у країні", - Медведчук
commentss НОВИНИ Всі новини

"За розмовами про "вторгнення" забулися важливі проблеми у країні", - Медведчук

Медведчук висловив свою думку щодо новин про можливе "вторгнення" РФ в Україну

18 лютого 2022, 14:09
Поділіться публікацією:

Голова політради партії "Опозиційна платформа — За життя", народний депутат Віктор Медведчук вважає, що влада за розмовами про "вторгнення" Росії в Україну забула про рекордне зростання заборгованості за ЖКГ, борги із зарплат, зростання цін, безробіття. Про це повідомляє сайт "112".

"За розмовами про "вторгнення" забулися важливі проблеми у країні", - Медведчук

Віктор Медведчук - фото: ОПЗЖ

Це серйозно, так (інформація про можливе "вторгнення" РФ, — ред). Це дуже серйозно, звичайно. Я думаю, що ось цей калейдоскоп подій, калейдоскоп дат, калейдоскоп чуток, він буде продовжуватися. Але перше, що я хочу сказати, що це все робиться на шкоду інтересам України, на шкоду інтересам українського народу, тому що зверніть увагу – а про що сьогодні говорять люди? А про що пишуть ЗМІ? Тільки про це", – висловився Віктор Медведчук.

При цьому він наголосив, що звинувачувати людей у тому, чому вони це роблять, складно.

"Тому що це найактуальніша тема на сьогодні. Уже не цікавляться тим, що до рекордних обсягів і розмірів зріс борг за житлово-комунальні тарифи. Вже не цікавить нікого, що заборгованості із зарплат перейшли планку в 400% у порівнянні з тим же 2013 роком Уже не цікавить те, що зростають ціни Уже не цікавить те, що сьогодні відбувається з робочими місцями, що відбувається з податками, яким тягарем обкладені сьогодні українські громадяни. головна тема — що робить влада та головна тема на сьогодні — що буде і коли таке вторгнення буде", — заявив опозиційний політик.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини