Головна Новини Політика внутрішня політика За політичні репресії проти Віктора Медведчука і Тараса Козака доведеться відповідати перед законом - ОПЗЖ
commentss НОВИНИ Всі новини

За політичні репресії проти Віктора Медведчука і Тараса Козака доведеться відповідати перед законом - ОПЗЖ

У партії зробили нову заяву

20 серпня 2021, 22:00
Поділіться публікацією:

У партії "Опозиційна платформа — За життя" (ОПЗЖ) зробили нову заяву. Як йдеться у зверненні на сайті ОПЗЖ, сьогодні Генеральний прокурор України Ірина Венедиктова випустила спеціальне відеозвернення. Приводом до такого "перфомансу" стало не розтин схем по розкраданню мільярдів бюджетних грошей на так званому великому будівництві і не розкриття казнокрадства нинішніх чиновників. На це у прокуратури немає політичного замовлення. Генеральний прокурор виникла, щоб заявити про завершення досудового розслідування щодо двох опозиційних народних депутатів — Віктора Медведчука і Тараса Козака

За політичні репресії проти Віктора Медведчука і Тараса Козака доведеться відповідати перед законом - ОПЗЖ

ОПЗЖ - фото з відкритих джерел

"У своєму зверненні Ірина Венедиктова просто повторила все ті ж сфабриковані і вже спростовані в ході попередніх судових слухань звинувачення. Цим вона вкотре підтвердила політичний характер процесу над опозиціонерами", — вважають в партії.

"Опозиційна платформа — За життя" заявляє, що єдиною метою всього інспірованого владою процесу проти членів нашої партії Віктора Медведчука і Тараса Козака є залякування опозиції. На тлі кризи довіри громадян до президента і партії влади Зе-команда вибрала репресії як єдиний спосіб боротьби з політичними опонентами.

"Ми заявляємо про повну підтримку наших однопартійців і рішучості продовжувати боротьбу з владою всіма законними методами. Наша політична сила продовжить відстоювати інтереси українських громадян і наших однопартійців в парламенті і в судах. Ми не відступимо перед погрозами і тиском. А виконавцям і замовникам політичних репресій проти Віктора Медведчука і Тараса Козака доведеться відповідати перед законом і перед українським народом!", — додали в партії.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини