Головна Новини Політика внутрішня політика За підсумками року Медведчук увійшов до топ-3 найпопулярніших українських політиків – рейтинг популярності у ЗМІ
commentss НОВИНИ Всі новини

За підсумками року Медведчук увійшов до топ-3 найпопулярніших українських політиків – рейтинг популярності у ЗМІ

За підсумками 2021 року до трійки найпопулярніших політиків у ЗМІ увійшли: Медведчук, Порошенко та Зеленський

13 січня 2022, 14:10
Поділіться публікацією:

Голова політради партії "Опозиційна платформа – За життя", народний депутат Віктор Медведчук за підсумками 2022 року увійшов до топ-3 найпопулярніших політиків України з цитування у ЗМІ.

За підсумками року Медведчук увійшов до топ-3 найпопулярніших українських політиків – рейтинг популярності у ЗМІ

Віктор Медведчук, фото з відкритих джерел

Про це свідчить "Рейтинг медіапопулярності українських політиків за підсумками 2022 року", підготовлений Українським інститутом політики на основі аналізу повідомлень інформаційних агентств, інтернет-сайтів, друкованих ЗМІ, телебачення та Facebook.

Рейтинг найпопулярніших українських політиків у засобах масової інформації за підсумками 2022 року очолили президент Володимир Зеленський, екс-президент Петро Порошенко та голова політради партії "Опозиційна платформа – За життя" Віктор Медведчук.

Віктор Медведчук показав найбільший прогрес серед учасників першої десятки найпопулярніших політиків України. Медведчук додав рекордні 10 позицій та увійшов до топ-3 за підсумками 2022 року.

За результатами аналізу ЗМІ, найпопулярніший опозиційний політик відстоює такі політичні позиції як нормалізація відносин з Росією та закупівля російського газу безпосередньо у "Газпрому", мирне врегулювання на Донбасі на основі Мінських угод та мирного плану Медведчука, демонтаж зовнішнього управління з боку Заходу та відновлення суверенітету України, а також виробництво власної української вакцини на основі формули Супутника V.

Екс-президент та голова партії "Європейська солідарність" Петро Порошенко посів друге місце. Порошенко найчастіше згадувався у ЗМІ у зв'язку з критикою влади та через свою втечу за кордон.

Очолив рейтинг найпопулярніших українських політиків у ЗМІ та президент Володимир Зеленський.

Зеленський у 2021 році був присутній у ЗМІ у зв'язку з санкціями та судовими справами проти опозиції на чолі з Віктором Медведчуком, а також через заборону телеканалів "112 Україна", NewsOne та ZIK, а потім UkrLive та "Перший незалежний", створених на основі закритих президентом каналів

ЗМІ активно критикували Зеленського за невиконання передвиборчих обіцянок насамперед через зрив мирного врегулювання на Донбасі та підвищення комунальних тарифів.

Світові та українські ЗМІ активно висвітлювали скандал із Pandora Papers, внаслідок якого стало відомо, що Зеленський із 2012 по 2019 рр. ухилявся від сплати податків у скарбницю України та виводив гроші з країни через офшорні компанії.

"Рейтинг медіапопулярності українських політиків за підсумками 2022 року" є список найбільш згадуваних у ЗМІ політичних фігур України, він складається на основі аналізу повідомлень інформаційних агентств, інтернет- та друкованих ЗМІ, ТБ, а також публікацій у соціальній мережі Facebook.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини