Головна Новини Політика внутрішня політика За "Пфайзер" домовлявся МОЗ, а піаряться на цьому всі - політолог
commentss НОВИНИ Всі новини

За "Пфайзер" домовлявся МОЗ, а піаряться на цьому всі - політолог

Влада піариться на отриманні вакцин "Пфайзер", але всю роботу виконує голова МОЗ Максим Степанов

15 квітня 2021, 11:40
Поділіться публікацією:

На отриманні вакцин Україною піаряться ті, хто не має жодного відношення до їх отримання. Таку думку озвучив на своєму Facebook політолог Олексій Голобуцький. За його словами, на відміну від інших країн, у нас влада дистанціювалася від цього питання.

За "Пфайзер" домовлявся МОЗ, а піаряться на цьому всі - політолог

Голова МОЗ Максим Степанов

“Кажуть, до нас у п'ятницю має доїхати коваксівський (безкоштовний, в сенсі — як міжнародна допомога) Pfizer — 117 тисяч доз, але і це ліпше, ніж нічого. 215 тисяч китайського CoronaVac позавчора-вчора вже поїхало в регіони — для щеплення поліцейських, олімпійців і параолімпійців та тих, хто проводитиме ЗНО. Знову ж таки, скромно, але більше, ніж нічого. І все це підписував Степанов як міністр охорони здоров'я, без прем'єра, президента і ще цілої групи відповідальних від влади, як це відбувається в інших країнах. В нас все скинули на Степанова, котрого все одно не шкода, решта дистанціювались якомога далі від питання”, — зазначив Голобуцький.

Політолог зазначив, що представники влади піаряться на закупівлі вакцин та повідомляють про перемоги, але всю брудну роботу з грошима виконує голова МОЗ Максим Степанов:

“На Степанова знову навісили проблемне питання: знов саме його підпис стоїть під проєктом постанови про скерування 6,5 мільйонів з програми медичного обслуговування населення (а не з "Великого будівництва" чи з утримання ОП) на закупівлю Пфайзера. Здається, Степанова призначили найбільш крайнім у владі. Цікаво, а що буде, якщо прибрати Степанова з цього рівняння? Все колапсує?”, — запитує Голобуцький.


Раніше "Коментарі" повідомляли про те, кому не можна робити щеплення від COVID-19.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини