Головна Новини Політика внутрішня політика "За кілька сотень мільйонів у росіян", - голова митниці купив підприємство
commentss НОВИНИ Всі новини

"За кілька сотень мільйонів у росіян", - голова митниці купив підприємство

Колишнім власником компанії, яку придбав Рябікін, був російський бізнесмен

29 жовтня 2021, 13:50
Поділіться публікацією:

Глава Державної митної служби Павло Рябікін купив підприємство у російського бізнесмена. Про придбання на своїй сторінці у Facebook розповів політичний експерт Кирило Молчанов, повідомляють "Українські новини".

"За кілька сотень мільйонів у росіян", - голова митниці купив підприємство

Павло Рябікін - фото: facebook.com/rjabikin.pavel

"Напередодні кадрових ротацій в уряді один не останній чиновник у країні, як кажуть, потрапив у "зашквар". Глава митниці Павло Рябікін став кінцевим бенефіціаром, вважай власником ТОВ "РЕКРЕАЦІЙНО-ОЗДОРОВЧИЙ ЦЕНТР "ЗЕЛЕНЬ ПОРТ", що під Києвом на Жуковому острові ", — пише він.

Упродовж посту політолог обурений тим, звідки у чиновника гроші на таке придбання і чи не порушує він норми моралі, ведучи бізнес із представниками країни-агресора.

"Звідси два питання, де гроші взяв?! Адже лише статутний капітал оцінено у 184 089 760 грн. І взагалі наскільки це по-європейськи, здійснювати такі покупки топ-чиновнику, не відходячи від посади голови митниці?", — пише Молчанов.

Політолог також залишив посилання на офіційний реєстр, де можна ознайомитись із покупкою.

"І тепер вишенька на торті. Примітно, що колишнім власником компанії було АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО "ТРАСВІЛ ЕНТЕРПРАЙЗЕС ", Поляков Олег, Росія. Тобто, поки глава МЗС Кулеба заявляє, що Зеленський буде говорити з Путіним з позиції сили його, "молода команда" в особі Рябікіна купує активи у бізнесменів країни-агресора", — резюмував політолог.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

иван

29 жовтня 2021, 14:08

Ну, то-есть владеть имуществом на территории Украины "агрессор" может, а продать его в свидомые руки нет? Пурга метет....

Лапти Вверх

29 жовтня 2021, 13:41

Как говорится..... "Без комментариев".

Мила Кунис

29 жовтня 2021, 13:04

это не зашквар. это полный пиздец. и где ГБР? опять сопли глотает? на кой хер нам нужны такие чиновники и такие органы. на страна, а жопа!!!


Новини