Головна Новини Політика внутрішня політика Юлія Мендель може покинути місце прессекретаря Зеленського - журналіст
commentss НОВИНИ Всі новини

Юлія Мендель може покинути місце прессекретаря Зеленського - журналіст

У мережі обговорюють можливий відхід прессекретаря президента України Юлії Мендель з посади

27 квітня 2021, 18:45 comments1289
Поділіться публікацією:

Прессекретар президента України Володимира Зеленського Юлія Мендель нібито найближчим часом може залишити займану посаду. Таку інформацію повідомив журналіст Сергій Гришин на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook сьогодні, 27 квітня.

Юлія Мендель може покинути місце прессекретаря Зеленського - журналіст

Мендель і Зеленський. Фото з відкритих джерел

"До мене дійшла інформація, що Юля найближчим часом залишає Офіс", — йдеться у публікації.

Журналіст зазначає, що цю новину він не сприймає як позитивну. За його словами, практика показує, що наступне призначення може виявитися ще гіршим.

Зазначимо, що до того, як зайняти місце прессекретаря Зеленського, Юлія Мендель працювала журналістом. Прессекретарем президента України вона стала 3 червня 2019 року. Також вона є кандидатом філологічних наук. Крім того, нещодавно Юлія Мендель стала ведучою на телеканалі "Дом".

Юлія Мендель може покинути місце прессекретаря Зеленського - журналіст - фото 2

Нагадаємо, прессекретар президента Володимира Зеленського Юлія Мендель заявила, що "Росія не є монополістом на російську мову. І нам пора давно самим демонополізувати її та голосно заявити, що в Україні є "українська" російська мова". Експерти поділилися думкою з порталом "Коментарі" про те, до чого можуть призвести такі "мовні" заяви прессекретаря президента.

Як раніше повідомляв портал "Коментарі", мовний омбудсмен Тарас Кремінь заявив, що не поділяє думки прессекретаря Офісу президента Юлії Мендель. В ефірі телеканалу "Дом" Мендель заявила, що Росія не є монополістом російської мови, тому необхідно голосно заявити, що в нашій країні є "українська російська мова". За словами Тараса Кременя, подібні заяви не мають ніяких перспектив.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

den

27 квітня 2021, 22:04

Скоро лето - приведи свое тело в порядок! Подкачаться и похудеть теперь возможно без диет и спорта, притом быстро и недорого. Реально рабочая штука и подходит даже самим ленивым, вот почитай мой опыт --- http://bit.do/lblog

Серегин

27 квітня 2021, 21:23

Какая отвратительная рожа у этой Моники Левинской! Какая безвкусица, кто допустил ее к президенту!


Новини