Головна Новини Політика внутрішня політика Янукович 11 разів дзвонив Путіну, коли розстрілювали Майдан, - слідство
commentss НОВИНИ Всі новини

Янукович 11 разів дзвонив Путіну, коли розстрілювали Майдан, - слідство

З 18 по 20 лютого 2014 року президент-втікач активно дзвонив у Кремль

17 листопада 2021, 21:25
Поділіться публікацією:

За невеликий  проміжок часу, це з 18 по 20 лютого 2014 року, саме в той час, коли мали місце розстріли на Майдані, екс-президент нашої країни Віктор Янукович  11 разів зв’язувався телефоном з російським колегою Володимиром Путіним. Так само, постійно консультувались за допомогою телефонного зв’язку, керівники правоохоронних відомств обох країн. Про це інформує РБК-Україна, оприлюднюючи пресконференцію, яку провів заступник керівника департаменту в справах Майдану Офісу генпрокурора Денис Іванов.

Янукович 11 разів дзвонив Путіну, коли розстрілювали Майдан, - слідство

Віктор Янукович та Володимир Путін (фото з відкритих джерел)

 За словами представника Офісу Генпрокурора, в названий час очільники правоохоронних відомств і екс-президент Янукович за допомогою спеціального урядового зв’язку спілкувались з представниками владних кіл Росії і колегами з правоохоронних  відомств цієї країни. Лише Янукович  11 разів телефонував до Путіна.

 Зокрема, екс-міністр внутрішніх справ Олександр Захарченко за ці кілька днів 12 разів набирав номер керівника правоохоронного відомства Росії, екс-очільник СБУ Олександр Якименко зробив три дзвінки директору російського ФСБ. Ці телефонні розмови велись в  найактивніший період розстрілів  мітингувальників, які стояли на Майдані. 

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що Віктору Януковичу оголосили ще одну підозруЯнуковичу інкримінують керівництво злочинною організацією, яка складалася з чиновників, які працювали у міністерстві внутрішніх справ, Службі безпеки, Збройних Силах. Членів угрупування підозрюють у тяжких кримінальних злочинах, які вчинялися з 18 по 20 лютого 2014 року в столиці. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини