Головна Новини Політика внутрішня політика Якщо Зеленський домовиться з Медведчуком, переговори з Путіним можуть відбутися вже завтра
commentss НОВИНИ Всі новини

Якщо Зеленський домовиться з Медведчуком, переговори з Путіним можуть відбутися вже завтра

Політолог Василь Вакаров запропонував президентові України зустрітися з Медведчуком

22 грудня 2021, 14:18
Поділіться публікацією:

Президент України може вже найближчим часом провести переговори з російським главою держави, для цього йому треба спочатку домовитись із головою політради партії "Опозиційна платформа – За життя", народним депутатом Віктором Медведчуком. Таку думку висловив політолог Василь Вакаров, повідомляє сайт телеканалу "112".

Якщо Зеленський домовиться з Медведчуком, переговори з Путіним можуть відбутися вже завтра

Василь Вакаров. Фото - znaj.ua

"Оскільки президент України сказав, що готовий зустрітися з Путіним тет-а-тет, я, як громадянин України, хочу виконати свій обов'язок. Шановний Володимире Олександровичу! Прийдіть до Віктора Медведчука. Ми всі знаємо, він перебуває під домашнім арештом. Посидіть з ним Попросіть у нього гарантії, нехай він зателефонує президенту РФ. Можливо, у нього вийде отримати гарантії, сядьте разом з ним на літак і прилетіть до Москви.Це займе 4-5 годин, ви можете завтра вранці бути в Москві, і зустрітися із президентом РФ, якщо він знайде час", — зазначив Вакаров.

Нагадаємо, голова політради партії "Опозиційна платформа – За життя", народний депутат Віктор Медведчук перебуває під цілодобовим домашнім арештом. Відносно нього порушено кримінальні справи за статтями "Державна зрада", "Порушення законів та звичаїв війни", "Сприяння діяльності терористичних організацій".

В "Опозиційній платформі — За життя" називають звинувачення проти Медведчука сфальшованими та безпідставними.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини