Головна Новини Політика внутрішня політика Які насправді втрати України у війні: що означає нова заява Данілова – чому вона з’явилася саме зараз
commentss НОВИНИ Всі новини

Які насправді втрати України у війні: що означає нова заява Данілова – чому вона з’явилася саме зараз

Секретар РНБО Олексій Данілов дав інтерв'ю LIGA.net, озвучивши свої претензії до головних спікерів Офісу президента Подоляка та Арахамії

18 червня 2022, 15:17 comments2206
Поділіться публікацією:

Війна в Україні продовжується і в інформаційному просторі з’явилося скандальне інтерв’ю секретаря РНБО Олексія Данілова ЛігаБізнесІнформ, який публічно заявив, що він не розуміє, чому радник керівника Офісу президента Михайло Подоляк став голосом армії і дозволяє собі робити важливі заяви, які вправі озвучувати лише ті люди, які на цьому розуміються. Чому саме зараз з’явилися такі заяви Данілова? Про ще вони можуть означати? В цих питаннях спробували розібратися разом з експертами.

Які насправді втрати України у війні: що означає нова заява Данілова – чому вона з’явилася саме зараз

Олексій Данілов. Фото: Офіс президента

В умовах війни, коли чиновники один попереду одного роблять гучні заяви про втрати, це лише шкодить перемозі над ворогом

Коментуючи такі заяви політичний експерт Валерій Клочок зазначає, що із ОПУ назовні почали вилазити міжусобиці-гнійники. Секретар РНБО розкритикував Михайла Подоляка та Давида Арахамію через заяви щодо кількості загиблих українських військових.

"В умовах війни, коли чиновники один попереду одного роблять гучні заяви про втрати особового складу та військової техніки ЗСУ, це лише шкодить перемозі над ворогом. Інформаційна політика – це архіважливо завжди. Особливо нині", – зазначив експерт.

Валерій Клочок зазначив, фактично Олексій Данілов заявив про те, що заяви деяких високопосадовців стосовно того, що Україна щоденно втрачає по 200-1000 воїнів, не відповідають дійсності. Українські політики, які роблять такі заяви, поводяться безвідповідально – з жодних міркувань жонглювати життями людей неприпустимо.

"Можна допустити, що Данілова посунули і той почав мститися. Але тут він правий, коли просить робити заяви обачливіше", – підкреслив Валерій Клочок.

"Словесна діарея" різноманітних радників голови ОП вже дістала навіть секретаря РНБО Данілова

В свою чергу народний депутат 8-го скликання Верховної Ради Олександр Черненко припускає, що регулярна безвідповідальна "словесна діарея" різноманітних радників президентського завгоспа вже дістала навіть секретаря РНБО Олексія Данілова. В інтерв’ю для "Ліга" той чітко та змістовно дав нам зрозуміти, "хто такий Подоляк". 

"Дякуємо, пане Данілов, але це ми і так знали і, більше того, — казали про це. Але от у чому парадокс. Коли щось подібне написав би, приміром, я, тот тут же прийшла тьма людей у коменти, які мені розповіли б про мене багато цікавого, а заодно про "рошен" та "медведчука". Але, коли про це саме говорить секретар РНБО, то у відповідь з Банкової – гнітюча мовчанка. Агов, позитивні блогери! Спите? Ваша думка про думку Данілова про Подоляка дуже цінна  для нас. Очікуємо з нетерпінням", – зазначив експерт.

Читайте також на порталі "Коментарі" — президент США Джо Байден назвав країни, які мала б захопити Росія, якби Україна не встояла.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://comments.ua/

Новини