Головна Новини Політика внутрішня політика Як Мендель назвала та описала у своїй книзі Богдана, Гончарука та Порошенка
commentss НОВИНИ Всі новини

Як Мендель назвала та описала у своїй книзі Богдана, Гончарука та Порошенка

Юлія приділила багато уваги колишньому президенту Петру Порошенку та іншим політикам

20 липня 2021, 13:42
Поділіться публікацією:

Книга колишньої прессекретарки Володимира Зеленського, у понеділок, 19 липня вийшла у світ. Юлія Мендель назвала свою оповідь "Кожен з нас президент". У ній авторка розповіла про свою роботу на посаді речниці президента, а ще — про політиків та їх роботу. У книзі вона багато хвалила Зеленського, сварила Порошенка, а колишнього керівника уряду Олексія Гончарука назвала "Двома метрами сексу". Не оминула авторка Андрія Богдана, назвавши політика "Хамовитим Люмпеном". Про це пише видання "Ліга.нет".

Як Мендель назвала та описала у своїй книзі Богдана, Гончарука та Порошенка

Юлія Мендель випустила книгу (фото з відкритих джерел)

Відомо, що книга "Кожен з нас президент" коштує від 190 до 230 гривень. Ціни у різних книжкових магазинах — різні.

 Олексій Гончарук у книзі Юлії Мендель.

 Авторка назвала одного з наймолодших керівників Кабміну егоцентричним. Вона переконана, що йому варто подорослішати. Мендель зізналася, що її подруга називала його "Два метри сексу".

"Він був працьовитим, амбітним, швидко змінював маски, мав багато накопиченої агресії, яку виплеснув на Раду", — написала журналістка про політика.

Колишня речниця Зеленського розповіла, що Гончарука, ймовірно, звільнили через те, що в нього не було інституційного досвіду, він плутався в кризових ситуаціях та частенько зривався. Скандал з прослуховуванням не був причиною звільнення прем'єра.  

"Йому треба було просто подорослішати. І це складно далося хлопчикові, який, більше як годину грався на приставці в офісі партії, до того, як його кандидатуру представив президент Володимир Зеленський", — написала письменниця.

Андрій Богдан перетворювався на "Хамовитого Люмпена".

 Не оминула своєю увагою Мендель й одіозного, колишнього керівника ОП Андрія Богдана. У своїй книзі вона написала, що він був проти співпраці із журналістами, забороняв відповідати на інформаційні запити ЗМІ та казав, що треба відмовлятися від усіх інтерв'ю з медіа.

Журналістка також розповіла про їх конфлікт з Єрмаком.

"Зустрівши Андрія Єрмака, він перетворювався на хамовитого люмпена, який викрикував несумісні з логікою мовні конструкції. Єрмак мовчав, був як родовитий аристократ, реагуючи на шаленість Богдана тільки іноді. Так, наприклад, пройшов авіапереліт до США, який тривав більш як 10 годин", — пригадала Мендель у книзі.

 Що написала Мендель про Порошенка?

У своїй першій серйозній книзі журналістка багато написала про колишнього президента України Петра Порошенка. Зокрема, вона розповіла як працювали боти у мережі. Як стверджує вона, то були фейкові акаунти від Порошенка, що писали коментарі під постами про Порошенка.

"Ботоферми прямо казали, на чиїй стороні вони грають. А якщо розсекречені ботоферми Порошенка з усіма безликими патріотами, то він почав перемикати їх на ворога – нехай тепер розсекречують Зеленського. І понеслася хвиля примітивного позитиву і вихваляння нашої команди під нашими ж постами... Порошенко сподівався, що таким чином досягне ефекту, коли в роботі десятків, а то і сотень ботів звинуватять команду Зеленського", — розповіла Юлія Мендель.

Нагадаємо, що видання "Коментарі" інформувало своїх читачів про те, навіщо Мендель написала книгу і що це принесе Україні.


 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини