Головна Новини Політика внутрішня політика Як будуть виглядати тарифи і субсидії: Рада приймає рішення про опалювальний сезон
commentss НОВИНИ Всі новини

Як будуть виглядати тарифи і субсидії: Рада приймає рішення про опалювальний сезон

Як будуть виглядати тарифи і субсидії

10 вересня 2021, 10:55
Поділіться публікацією:

У п'ятницю, 10 вересня, голова Верховної Ради України Дмитро Разумков відкрив пленарне засідання. Головуючий повідомив, що в сесійній залі присутні прем'єр-міністр Денис Шмигаль і члени Кабінету Міністрів. Про це повідомляється на офіційному сайті Верховної Ради.

Як будуть виглядати тарифи і субсидії: Рада приймає рішення про опалювальний сезон

Як будуть виглядати тарифи і субсидії, фото з відкритих джерел

Із заявою від двох фракцій виступили народні депутати Інна Совсун, Артур Герасимов, Юлія Тимошенко. У заяві говорилося про вимогу опозиційних фракцій до уряду невідкладно проінформувати народних депутатів про підготовку країни до опалювального сезону, адже за декілька днів синоптики обіцяють похолодання.

"Всі опозиційні фракції вимагають, щоб зараз була повністю змінена концепція взаємодії з урядом в цьому залі і щоб ми послухали про опалювальний сезон, як будуть виглядати тарифи і субсидії. Всі інші питання відставити убік. Ми сподіваємося, що зараз буде змінена порядок денний і ми зможемо заслухати прем'єр-міністра і задати питання, а країна послухає, як їй готуватися до зими", — сказала з трибуни лідер "Батьківщини" Юлія Тимошенко.

Головуючий оголосив перерву, запросивши на нараду представників депутатських фракцій і груп та Уряду для прийняття важливого рішення.

В Україні вже істотно похолодало. Хоча поки в приміщеннях температура повітря комфортна, зовсім скоро доведеться включати опалення. Тому, українців зараз хвилює важливе питання — якими будуть тарифи і субсидії в опалювальному сезоні 2021-2022.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" інформував про житлові субсидії в Україні : кому призначать на наступний період без зайвих звернень.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини