Головна Новини Політика внутрішня політика Всесвітній банк виділить 100 млн доларів на економіку підконтрольного Донбасу
commentss НОВИНИ Всі новини

Всесвітній банк виділить 100 млн доларів на економіку підконтрольного Донбасу

Володимир Зеленський зазначив, що країна зробить все можливе для забезпечення безпеки громадян

7 листопада 2020, 10:10
Поділіться публікацією:

Україна отримає 100 млн доларів від Світового банку на відновлення підприємництва та економіки Донбасу. Про це повідомив Володимир Зеленський в Twitter.

Всесвітній банк виділить 100 млн доларів на економіку підконтрольного Донбасу

Фото: Всемирный банк; 112.ua

Президент також висловив подяку директору Світового банку з питань країн Східної Європи Арупу Банерджі й Президенту Світового банку Девіду Р. Малпассу. Він зазначив, що країна зробить все можливе для забезпечення безпеки громадян.

Раніше, 23 вересня, Мінінтеграціі повідомило на своєму сайті про виділення 100 млн доларів до 2025 року для відновлення інфраструктури в Луганській області та реалізації проекту "Східна Україна". Рішення прийняли в ході переговорів зі Світовим банком 22 вересня. Проект передбачав проведення капітального ремонту понад 182 км автодоріг в Луганській області, які є ключовими транспортними коридорами. Крім того, планувалося відновити сільське господарство.

Нагадаємо, раніше "Коментарі" повідомляли, що Україна отримає 350 млн доларів від Світового банку. Таке рішення прийняли в керівництві фінансової структури — в Раді виконавчих директорів. Кошти підуть на підтримку критично важливих реформ, заявляють у Світовому банку. Ця позика також допоможе пом'якшити наслідки пандемії COVID-19, вважають фінансисти. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини