Головна Новини Політика внутрішня політика Все робиться за нашим планом. Ще раз наголошую – за нашим, - секретар РНБО
commentss НОВИНИ Всі новини

Все робиться за нашим планом. Ще раз наголошую – за нашим, - секретар РНБО

Україна, попри труднощі, звільнить усі свої землі. Крим, Донецька та Луганська область – ці території будуть повернуті

15 березня 2023, 21:23
Поділіться публікацією:

Українські військові активно працюють над майбутнім контрнаступом ЗСУ. Однак про терміни говорити не варто. Про це в ефірі 24 Каналу сказав секретар Ради Нацбезпеки та оборони (РНБО) Олексій Данілов.

Все робиться за нашим планом. Ще раз наголошую – за нашим, - секретар РНБО

Данілов щодо початку контрнаступу закликав не поспішати

"З жовтня 2021 року деякі світові видання розповсюджували інформацію про нашу неспроможність чинити опір Росії. Мовляв, зібралася величезна й непереможна "друга армія світу", і ми матимемо великий клопіт, якщо вони на нас підуть. Нас лякали дуже довго, проте ми дуже потужно готувалися", — сказав Данілов.

І, за словами високопосадовця, те, що Україна сьогодні 385 день боронить свою державу – це відповідь всім тим людям, які не вірили в Україну, ЗСУ та вище військово-політичне керівництво.

"Так, плани були зовсім інші. Проте це наша земля, яку ми нікому не віддамо, — акцентує Данілов. — Жодних компромісів з терористами бути не може. Крим, Донецька та Луганська область – ці території будуть повернуті до нашої країни. Інакше бути не може".

Також секретар РНБО наголосив, що зараз все йде за планом. Україна готується остаточно вигнати росіян з окупованих територій. Однак зараз активізувалися різні сили, які хочуть зірвати цей процес.

"Українські військові активно працюють над майбутнім контрнаступом ЗСУ. Однак про терміни говорити не варто. Контрнаступ готують, а усе вирішуватиме Ставка Верховного Головнокомандувача. Там дослухаються до пропозицій українських військових, — підкреслює Олексій Данілов. — Не треба поспішати. Все робиться за нашим планом. Ще раз наголошую – за нашим; за планом нашої країни. А не так, як нам хтось-десь-колись пропонує, пропагує та розповідає".

"Коментарі" також писали про те, що отримання Україною винищувачів прискорить процес звільнення тимчасово загарбаних Росією територій. Адже передача Україні літаків західними країнами може покращити наступальні можливості наших захисників, але на питання про запланований контрнаступ це не впливає.

Як повідомляв портал "Коментарі", західні партнери допомагають Україні розробляти план контрнаступу.

Читайте також на порталі "Коментарі" — чого чекають ЗСУ, не починаючи контрнаступ.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

vvvvv

15 березня 2023, 22:06

Обычные девушки хотят секса прямо сейчас, любят сосать и давать в попу. Это круче тиндера, зацени сам------ http://redirect.sk/kiska


Новини