Головна Новини Політика внутрішня політика Врегулюванням конфлікту на Сході повинен займатися Медведчук — Ліберман
commentss НОВИНИ Всі новини

Врегулюванням конфлікту на Сході повинен займатися Медведчук — Ліберман

На думку адвоката, очільник "ОПЗЖ" розуміє, як можна закінчити війну на Донбасі, і може це зробити

23 квітня 2021, 20:00
Поділіться публікацією:








Питанням врегулювання конфлікту на Сході України повинен займатися голова Політради партії "Опозиційна платформа — За життя" Віктор Медведчук, тому що він знає, як завершити його в короткі терміни. Таку думку висловив адвокат, доктор юридичних наук Іван Ліберман в ефірі телеканалу "Перший Незалежний".

Врегулюванням конфлікту на Сході повинен займатися Медведчук — Ліберман

Адвокат Іван Ліберман. Фото: Перший міський

Експерт підкреслив, що останні кілька тижнів загострення конфлікту на Сході України тримало в напрузі і політиків, і військових, і населення. На його думку, діючій владі слід зробити висновки з цієї ситуації і рухатися в напрямку змін, які в подальшому змусять інші країни зважати на Україну.

"Україна повинна сповідувати принципи економічного зростання. Не тільки кожного окремого українця, а взагалі, в цілому треба розвивати інфраструктуру України у всіх її напрямах. Для того, щоб з Україною рахувалися, не вважали за її просто якийсь територією, чи, не дай Бог, плацдармом, має бути конкретний розвиток", — сказав Ліберман.

Крім того, адвокат висловив припущення, нібито голова Політради партії "Опозиційна платформа — За життя" Віктор Медведчук знає, як завершити війну на Донбасі, і може це зробити.

"Упевнений, що Віктор Медведчук міг би, якби займався питанням врегулювання конфлікту на Донбасі, він би це питання досить швидко закрив. Це моя приватна думка", — зазначив Іван Ліберман.

Раніше народний депутат України, голова Політради партії "Опозиційна платформа — За життя" Віктор Медведчук заявив, що мирне врегулювання конфлікту на Донбасі залежить повністю від політичної волі Володимира Зеленського.

"Для того щоб не було загострень, для того щоб уникнути їх сьогодні і в майбутньому, необхідне виконання Мінських угод, які, в ході розмови між Путіним, Макрона і Меркель були визнані безальтернативними", — підкреслив парламентарій.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Фрол

25 квітня 2021, 23:30

Либерман - такая же продажная шкура, которую он защищает! Ваня! ПНХ со своим паханом!!!


Новини