Головна Новини Політика внутрішня політика «Вони думають, що можуть купити Сенцова»: колишній бранець Кремля розповів, що не вважає себе боржником Зеленського
commentss НОВИНИ Всі новини

«Вони думають, що можуть купити Сенцова»: колишній бранець Кремля розповів, що не вважає себе боржником Зеленського

Олег Сенцов заявив. що нічим не зобов'язаний Зеленському і не вважає, що тепер повинен слідувати за ним

6 вересня 2021, 08:25
Поділіться публікацією:

Український кінорежисер, колишній бранець Кремля Олег Сенцов не вважає, що він за своє визволення з полону Кремля до кінця днів своїх тепер має бути зобов'язаний президенту України Володимиру Зеленському. Як передає видання "Коментарі", таку думку він висловив в інтерв'ю "Українській правді".

«Вони думають, що можуть купити Сенцова»: колишній бранець Кремля розповів, що не вважає себе боржником Зеленського

Олег Сенцов Фото: Українська правда

На питання журналіста про те, як, на думку Олега Сенцова, до нього відноситься Зеленський, той відповів, що йому складно сказати, тому що кілька разів довелося його критикувати, але ця критика була заслужена. За словами Сенцова, можливо Зеленський думає, що після його звільнення з полону Кремля, після того, як йому подарували квартиру, яку Зеленський випросив у Пінчука, він тепер повинен йому бути зобов'язаний до кінця своїх днів. Це хибна думка.

Олег Сенцов підкреслив, що його не можна купити такими речами. Це не працює. Кінорежисер нагадав, що його звільнення — це не тільки заслуга самого Зеленського. Справа в тому, що Володимир Олександрович прийшов у фінальній стадії його звільнення, а до цього над його звільненням працювало дуже багато людей всі попередні п'ять років — і той же Порошенко, і той же міністр Клімкін, і багато-багато активістів всередині країни. Кожен з них на своєму місці робив все можливе, щоб його повернути в Україну.

Сенцов розповів, що бачився з президентом всього два рази. Перший раз, коли він зійшов з трапа літака після повернення з Росії, а другий раз на форумі Пінчука, куди його запросили.

Також читайте на порталі "Коментарі" — Сенцов розповів подробиці особистого життя: які відносини у чоловіка з матір'ю маленької доньки Емми.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Гонта

6 вересня 2021, 08:21

Олеже, ти мабудь ще, перебуваючи у в'язниці перд звільненням, зрозумів, що Ключова проблема України— це непрофесійність влади. Історія з вагнерівцями, переслідування патріотів України - це не повний список тих "ПРИКОЛІВ", які шокують всіх, хто не байдужий до долі України.

Василь

6 вересня 2021, 07:51

это чмо клоунское думает, что все украинцы ему чем -то обязаны... скорей бы его каденция заканчивалась.... И НА СКАМЬЮ ПОДСУДИМЫХ ! СЛАВА УКРАИНЕ ! ГЕРОЯМ СЛАВА ! СМЕРТЬ РУССКО-ФАШИСТСКИМ ОККУПАНТАМ И ИХ ПОМОЩНИКАМ В УКРАИНЕ !


Новини