Головна Новини Політика внутрішня політика Влада вважає Медведчука небезпечнішим, тому й діє жорсткіше - адвокат про запобіжний захід для Порошенка
commentss НОВИНИ Всі новини

Влада вважає Медведчука небезпечнішим, тому й діє жорсткіше - адвокат про запобіжний захід для Порошенка

За словами правозахисника, саме Медведчук пропонує реальний план дій щодо виходу із ситуації, в якій опинилася Україна

20 січня 2022, 15:13
Поділіться публікацією:








Лідер "Опозиційної платформи — За життя", народний депутат України Віктор Медведчук, з точки зору влади, є для неї небезпечнішим, тому щодо цього політика влада діє жорсткіше. Про це в ефірі телеканалу "Перший Незалежний" заявив адвокат Віктора Медведчука Євген Скідан, коментуючи рішення Печерського суду про обрання запобіжного заходу п'ятому президенту України Петру Порошенку, передає 112.ua.

Влада вважає Медведчука небезпечнішим, тому й діє жорсткіше - адвокат про запобіжний захід для Порошенка

Віктор Медведчук - фото: ОПЗЖ

Адвокат, відповідаючи на запитання журналістів, чому щодо Петра Порошенка та Віктора Медведчука виносять різні рішення щодо обрання запобіжного заходу, сказав:

"З погляду влади, Віктор Володимирович Медведчук більш небезпечний. Тому що з вуст саме Медведчука звучать заклики і не лише заклики, він пропонує реальний план для того, щоб виправити ту ситуацію, в якій зараз наша країна. І тільки тому щодо Медведчука влада діє жорсткіше. Незважаючи на те, що вони усвідомлюють, що всі ці докази йдуть у повній невідповідності до чинного кримінально-процесуального закону".

Євген Скідан також висловив думку, чому екс-президент виглядав так упевнено напередодні судового засідання.

"Петро Олексійович, хто б як до нього не ставився, він дуже давно в політичному житті нашої країни, він обізнаний про такі речі, про які ми не будемо обізнані ніколи. І повторюся, наріжним каменем звинувачення є нібито результати, нібито контррозвідувальної діяльності. І Порошенко він чи не єдиний, який знає взагалі про всі ці заходи. Йому зобов'язані за законом доповідати про результати контррозвідувальної діяльності, він єдиний. Про це обізнаний голова СБУ, президент і трохи менше про це обізнані начальники, які рангом нижче, які мають право на здійснення цієї діяльності контррозвідувальної. Тому, звісно, він поводиться впевнено, бо розуміє, що не існує жодних плівок... Перші плівки з'явилися 25 лютого на одному сайті, а перше кримінальне провадження щодо Віктора Володимировича було зареєстровано трировано 11 березня. Тобто, 25 лютого ці плівки вже могли почути все. А потім нам їх видали за результати начебто контррозвідувальної діяльності, тому Порошенко так впевнено й поводиться. Тому що він точно знає, що жодних контррозвідувальних заходів щодо Медведчука не було, а якби було, то він би знав про це. Зважаючи на це, у нього впевнена поведінка", — сказав адвокат.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини