Головна Новини Політика внутрішня політика Влада створює проблеми усім політичним конкурентам, в тому числі й Медведчуку, - Бортник
commentss НОВИНИ Всі новини

Влада створює проблеми усім політичним конкурентам, в тому числі й Медведчуку, - Бортник

Політолог Руслан Бортник вважає, що ситуація навколо Медведчука - елемент недобросовісної політичної конкуренції

26 травня 2021, 16:46
Поділіться публікацією:

Усі політики, яких у владі України вважають потенційно небезпечними, піддаються переслідуванню, тому звинувачення голови політради партії "Опозиційна платформа — За життя" Віктора Медведчука у державній зраді — це елемент недобросовісної політичної конкуренції. Таку заяву в ефірі телеканалу "Перший незалежний" зробив директор Українського інституту політики Руслан Бортник. 

Влада створює проблеми усім політичним конкурентам, в тому числі й Медведчуку, - Бортник

Віктор Медведчук. Фото з відкритих джерел


Експерт підкреслив, що методи влади в кожному окремому випадку можуть відрізнятися, але мета одна — усунення політичних опонентів.


"Всі політичні лідери або політичні конкуренти, які потенційно небезпечні для влади, потрапляють під тиск. Приводи різні. Інструменти теж можуть відрізнятися. Але всі мають проблеми", — сказав Бортник.

Експерт заявив, що всі, хто становить небезпеку для влади, неминуче стикаються з проблемами. За словами Бортника, серед небажаних владі конкурентів як Медведчук, так і Порошенко, Кличко, Тимошенко.

На думку Руслана Бортника, кримінальне переслідування Віктора Медведчука якраз і є елементом такої недобросовісної політичної конкуренції.

Нагадаємо, 13 травня відбулося засідання Печерського районного суду міста Києва, на якому обирався запобіжний захід народному депутату України, голові політради партії "Опозиційна платформа — За життя" Віктору Медведчуку.


Офіс Генерального прокурора звинувачує політика в державній зраді. Коментуючи звинувачення, Медведчук заявив, що інформація, викладена в матеріалах справи, вкотре доводить, що мета цього розслідування — політична розправа над лідером найбільшої опозиційної партії в Україні.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини