Головна Новини Політика внутрішня політика Влада робить усе, щоб усунути з політичної арени Медведчука, який знає, як принести мир ‒ Загородній
commentss НОВИНИ Всі новини

Влада робить усе, щоб усунути з політичної арени Медведчука, який знає, як принести мир ‒ Загородній

Нардеп вважає, що влада ввела санкції проти Медведчука ще й тому, що у рейтингу партія ОПЗЖ випереджала "слуг народу" на 9,5%

18 листопада 2021, 17:28
Поділіться публікацією:

Минуло вже понад дев'ять місяців з того моменту, як українська влада розпочала переслідування проти незалежних засобів масової інформації та опозиційних політиків, зокрема проти голови Політради партії "Опозиційна платформа – За життя" Віктора Медведчука. Але санкції запровадили, а обіцяні владою покращення так і не настали. Про це заявив член Політради ОПЗЖ, народний депутат України Юрій Загородній.

Влада робить усе, щоб усунути з політичної арени Медведчука, який знає, як принести мир ‒ Загородній

Юрій Загородній - фото: Прямий

"Вже пішов 10-й місяць, як влада, порушуючи статті 1, 15, 34, 106, 107 Конституції України, без суду та слідства закрила три незалежні рейтингові телеканали – ZIK, NewsOne та "112 Україна". Цим рішенням влада почала наступати на свободу слова та позасудову розправу над опозицією. Майже кожне ЗМІ зазнавало утисків та погроз. І лише два телеканали, як виявилося, не відчувають тиску: це кишеньковий канал "ДІМ", який став форпостом пропаганди Офісу Президента, і відомий канал одного олігарха, якого Зеленський таким не вважає, всіляко оберігаючи від санкцій", – зазначив парламентар.

Також Загородній нагадав, що санкції проти Віктора Медвчука були введені якраз у той момент, коли рейтинги "Опозиційної платформи – За життя" почали стрімко зростати.

"Протизаконним, антиконституційним способом влада запровадила санкції проти голови Політради партії "Опозиційна платформа – За життя" Віктора Медведчука, тому що в січні цього року "Опозиційна платформа – За життя" випереджала партію "Слуга народу" на 9,5%. Тому що ОПЗЖ має чіткі, а головне – реальні рішення, як зупинити конфлікт на Донбасі, зменшити тарифи, відновити економіку, забезпечити населення вакциною власного виробництва, підвищити добробут громадян. Саме тому влада робить усе, щоб усунути з політичної арени Віктора Медведчука", – упевнений нардеп.

Як зазначив Загородній, влада запевняла українців, що санкції запроваджуються на користь країни, але через дев'ять місяців нічого не змінилося і не може змінитися, бо це робилося не на користь народу, а на користь Зеленського та Офісу Президента.

"Народ запевняли – після санкцій все в країні зміниться на краще. Минуло дев'ять місяців. Сфабриковані Бакановим та Венедиктовою справи розвалюються на ходу. Але чи за цей час стали краще жити пересічні громадяни? Дорогі українці, дайте відповідь лише на кілька запитань: чи подешевшали газ, бензин і дизпаливо? Ні, вони катастрофічно зросли у ціні. Чи зменшилися ціни, тарифи? Чи стали ви жити краще? Думаю, кожен сам відповість на це запитання, відкривши холодильник. Як бачимо, дешевий газ, електрика та пальне існують лише в уяві Зеленського та його слуг. Так само як гречка по 12 грн та м'ясо по 50", — сказав Загородній.

Парламентарій наголосив, що всі дії влади спрямовані лише на одне – зосередити владу в руках президента.

"Нещодавно ми почули чергову заяву Данілова щодо жорсткої президентської республіки. Я поясню, що це означає. Зеленський, який став лідером антирейтингу серед українських політиків (його роботою незадоволені 65% українців), мріє встановити в Україні офісно-президентську форму правління, де більше не буде поділу на виконавчу та законодавчу владу. Де замість судової влади буде РНБО, не буде четвертої влади – незалежних медіа", – заявив Загородній.

Він переконаний, що настав час українцям визнати: вони помилилися у Зеленському.

"Українці всі ті, хто, як і я, голосував за чинну владу, повинні визнати, що ми помилилися", – констатував народний депутат.

І додав, що 71% українців вважають: Україна розвивається у неправильному напрямку.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини