Головна Новини Політика внутрішня політика Влада передумала добиватися посадки Порошенка: експерт розповів, що сталося
commentss НОВИНИ Всі новини

Влада передумала добиватися посадки Порошенка: експерт розповів, що сталося

Експерт Олександр Юсупов вважає, що влада вирішила прибрати з політичної арени Порошенка та Ахметова

20 січня 2022, 07:45 comments1168
Поділіться публікацією:

Суд у Києві обрав запобіжний захід екс-президенту України Петру Порошенку у вигляді особистого зобов'язання. Швидше за все, чинна українська влада і не збиралася добиватися жорсткішого запобіжного заходу для Порошенка, особливо в дні, коли в Києві перебували глави МЗС Канади та Німеччини, а також держсекретар США. Напевно, Володимир Зеленський на даному етапі вирішив обмежитися дискредитацією, ускладненням користування активами та підготовкою кращого фундаменту для санкцій та домашнього арешту своєму ймовірному головному опоненту на наступних президентських виборах. Як передає портал "Коментарі", таку думку у Facebook висловив політичний експерт Олександр Юсупов.

Влада передумала добиватися посадки Порошенка: експерт розповів, що сталося

Петро Порошенко. Фото: сайт партії Європейська солідарність

"Таким чином, вся ситуація навколо Порошенка з самого початку стала токсичною і лише розділяє суспільство та викликає подив у західних партнерів у момент стягнення російських військ біля кордонів України. Звичайно, Порошенко великою мірою сам же винен в останніх подіях, як мінімум тому, що, будучи при владі, він, за великим рахунком, провалив реформу судової системи та правоохоронних органів, а також перебував у зв'язках з особами з відверто поганою репутацією, включаючи Віктора Медведчука. Однак це не виправдання сьогоднішнього вибіркового правосуддя", – наголосив експерт.

Він додав, посилаючись на свої джерела, видання "Дзеркало тижня" повідомило про повну координацію між Офісом президента з Офісом генпрокурора, ДБР та СБУ у цій справі, а також про створення спільного спеціального штабу, який займатиметься переслідуванням Порошенка та Ріната Ахметова.

"Може, Зеленському все-таки потрібно для зміцнення довіри почати з посадок міжнародних злочинців, а не опозиційних політиків? Український президент затіяв вибухонебезпечний процес, переможцем з якого швидше вийде Москва та опоненти поглиблення інтеграції України з ЄС на Заході, аніж він сам", – зазначив Юсупов.

Читайте також на порталі "Коментарі" – суд обрав запобіжний захід Порошенку.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Иван

20 січня 2022, 19:59

З. незачем дискредитировать П. как своего вероятного главного оппонента на следующих президентских выборах, т.к. З. не будет участвовать в следующих выборах, он-то и предыдущие выборы выиграл, в частности, потому, что сказал, что идет на один срок, а З., сказала его мама, человек порядочный и, следовательно, его слово - кремень.


Новини