Головна Новини Політика внутрішня політика Влада не дочекається, щоб я покинув країну, - Медведчук
commentss НОВИНИ Всі новини

Влада не дочекається, щоб я покинув країну, - Медведчук

Перед засіданням Печерського райсуду Києва над Віктором Медведчуком, сам політик заявив, що зробить все для того, щоб закон переміг

8 липня 2021, 12:05
Поділіться публікацією:

Голова політради партії "Опозиційна платформа — За життя" (ОПЗЖ) Віктор Медведчук заявив, що не збирається залишати Україну і впевнений у своїй правоті. Про це політик сказав сьогодні перед Печерським райсудом Києва, передає "112 Україна".

Влада не дочекається, щоб я покинув країну, - Медведчук

Віктор Медведчук не збирається залишати Україну

"Безумовно, влада дуже хотіла, щоб я покинув країну. І вона розповідала про те, що я боюся звинувачення, що ці звинувачення обгрунтовані, законні, і тому Медведчук ховається від кримінальної відповідальності. Вони цього не дочекалися, вони цього не дочекаються, бо я готовий до боротьби. я вважаю і переконаний у своїй правоті, в тому, що справедливість і закон повинні восторжествувати. і ми будемо робити все для того, щоб домогтися і продемонструвати дії влади, спрямовані на політичні репресії та незаконні кримінальні переслідування", — заявив Медведчук.

Відзначимо, народний депутат від ОПЗЖ Ренат Кузьмін повідомив у своєму Telegram-каналі, що Печерський райсуд прийняв рішення про продовження строків слідства у справі глави політради "Опозиційної платформи — За життя" Віктора Медведчука. Він також заявив, що Віктора Медведчука викликали до суду за 48 хвилин до початку засідання, а судді за 10 хвилин, без його присутності, розглянули 7 томів справи.

Раніше стало відомо, що перший заступник генерального прокурора Роман Говда вчасно не подав клопотання про продовження запобіжного заходу у справі Віктора Медведчука. Водночас, за словами журналіста Володимира Бойка, який посилається на зміни в КПК України, прийнятим у зв'язку з поширенням коронавірусної хвороби 13 квітня 2020 № 558-IX, встановлено, що "клопотання про продовження строку тримання під вартою подається не пізніше ніж за десять днів до закінчення дії попередньої постанови про утримання під вартою ". Тобто, ОГП не подав клопотання ні за 10 днів, ні за 5 днів, що є порушенням закону.

Нагадаємо, доктор юридичних наук Віталій Журавський вважає, що Медведчук повинен вийти під особисте зобов'язання і продовжити працювати народним депутатом.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини