Головна Новини Політика внутрішня політика Влада боїться Медведчука, вважаючи його реальним конкурентом на президентських виборах — Кузьмін
commentss НОВИНИ Всі новини

Влада боїться Медведчука, вважаючи його реальним конкурентом на президентських виборах — Кузьмін

Намагаючись розправитися із Медведчуком, влада своїми руками виростила сильного та впевненого опонента, переконаний нардеп

21 травня 2021, 13:55
Поділіться публікацією:

Для Київського апеляційного суду, який розглядає скаргу щодо запобіжного заходу для голови Політради партії "Опозиційна платформа — За життя" Віктора Медведчука, вже очевидно, що кримінальне переслідування лідера опозиції є політично мотивованим. Таку думку на особистій сторінці в Facebook висловив народний депутат України від ОПЗЖ Ренат Кузьмін.

Влада боїться Медведчука, вважаючи його реальним конкурентом на президентських виборах — Кузьмін

Нардеп від ОПЗЖ Ренат Кузьмін. Фото із відкритих джерел

За словами парламентарія, Віктор Медведчук юридично "розбив на друзки" пред'явлені йому підозри.

"Політична мотивація кримінального переслідування для суду вже є очевидною. Все чітко розуміють, що репресії проти Медведчука розв'язані владою виключно через його опозиційну політичну діяльність", — зазначив Кузьмін.

Нардеп також висловив думку про те, що влада Зеленського, ймовірно, боїться лідера опозиції, вважаючи його реальним конкурентом на наступних президентських виборах.

"Намагаючись розправитися із Медведчуком, влада своїми руками виростила собі сильного і впевненого опонента. Справа остаточно переходить у політичну сферу, що повністю знищить і без того стрімко падаючий рейтинг влади, а також поставить хрест на кар'єрі генпрокурора та керівника Служби безпеки", — резюмував Ренат Кузьмін.

Нагадаємо, Офіс генерального прокурора звинувачує голову Політради партії "Опозиційна платформа — За життя" Віктора Медведчука у державній зраді і порушенні звичаїв війни. Коментуючи ці звинувачення, Медведчук заявив, що інформація, викладена в матеріалах справи, зайвий раз доводить: мета цього розслідування — політична розправа над лідером найбільшої опозиційної партії в Україні. Крім того, Віктор Медведчук зазначив, що, хоча прокурори і вимагали взяття його під варту, адвокатам вдалося це оскаржити, і суд обрав запобіжний захід у вигляді домашнього арешту.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини