Головна Новини Політика кабмін Підвищення тарифів і боротьба з Коломойським: що ховається за призначенням Вітренка
commentss НОВИНИ Всі новини

Підвищення тарифів і боротьба з Коломойським: що ховається за призначенням Вітренка

Експерти вважають, що Вітренко просувають на шкоду інтересів звичайних українців

15 лютого 2021, 10:44 comments3327
Поділіться публікацією:

У понеділок, 15 лютого, під час засідання фракції, "слуги народу" вирішать, чи направляти втретє подання про призначення Юрія Вітренка на посаду міністра енергетики та віце-прем'єра. Тим часом деякі Telegram-канали та ЗМІ поширюють слова нібито Вітренка про можливе збільшення "комуналки" ще у два рази. "Коментарі" намагалися розібратися разом з експертами, про що говорить "кейс Вітренка" і як можуть події розвиватися далі. 

Підвищення тарифів і боротьба з Коломойським: що ховається за призначенням Вітренка

Уряд відчайдушно пхає Вітренка на посаду. Колаж: "Коментарі" / Дмитро Романюк

Вітренка просуватимуть, доки не призначать

"І в третій раз закинув дід невід... Пам'ятаєте казку про золоту рибку? Так ось, Юрій Юрійович Вітренко у нас — як та золота рибка. Його будуть призначати доти, поки не призначать, будьте певні",  переконана політичний експерт Світлана Кушнір.

На її думку, після масової та публічної підтримки його кандидатури зарубіжними партнерами та дипломатами стало більш чітко видно, що ЮЮВ буде лобістом інтересів великого енергетичного західного капіталу.

"До того ж саме через незгоду МВФ йти на поступки та відстрочити підвищення цін на енергоносії та послуги ЖКГ в Україні, місія поїхала геть. Так і не облагодіявши уряд і президента новим траншем. Тобто, грошей немає. А ось розуміння того, що їх із народу через комуналку можна вичавити  у того ж Вітренка є. Про що він непублічно сказав, і ми ці "плівки Вітренка" чули",  підкреслює Кушнір.

Експерт упевнений, що "кейс Вітренка"  це наочний приклад, як нинішнє українське керівництво держави заручилося підтримкою закордонних партнерів і продавлюватиме потрібні їм рішення на шкоду собі ж (рейтинги йдуть вниз) та інтересам мільйонів українських громадян.

"На що сподіваються? Що так якось пропетляють? Схоже, в Офісі президента є стійке переконання, що весна прийде і народ потягнеться на городи, дачі, шашлики, і вся ця катавасія з тарифами стихне... Боюся, що народ, звісно, потягнеться, але — за вилами. І прийде за шашликами з філейних частин влади під будівлі на Банковій і Грушевського. І це буде дуже недобре для всіх", — резюмує Світлана Кушнір.

Стосунки жаби та гадюки

Політичний експерт Богдан Мірошников відзначає: "Ситуація з Вітренком нагадує ситуацію із жабою та гадюкою. Це боротьба групи Зеленського проти групи Коломойського".

Перші, на думку експерта, хочуть на догоду МВФ поставити людину з "Нафтогазу", з яким у всього світу асоціюються реформи. Другі прагнуть цього не допустити, бо вважають, що в такому випадку підприємствам Коломойського закрутять гайки з пільговим паливом і знову візьмуться за "Укрнафту".

"Насправді, особистість Вітренка, як сина одіозною соціалістки і ватниці Наталії Вітренко  вельми суперечна. Ні для кого не секрет, що саме його мама вплинула на те, де він знаходиться зараз,  зазначає Богдан Мірошников.  Тому призначать Вітренка міністром чи ні  це не більше, ніж внутрішньопартійні розбірки "слуг". Звичайному обивателю від цього буде ні холодно, ні жарко".

Нагадаємо, раніше "Коментарі" пояснювали, які перспективи призначення на пост міністра енергетики є у Юрія Вітренка.

Також на порталі можна дізнатися, яким чином постраждали депутати від "Слуги народу", котрі не підтримали кандидатуру Вітренка при голосуванні.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Ирина

15 лютого 2021, 17:49

Ох , а по итогу плохо всем ) https://kosatka.media/uk/category/elektroenergiya/news/es-polnostyu-podderzhivaet-integraciyu-energosistemy-ukrainy-k-seti-entso-e

віалій

15 лютого 2021, 14:15

гневались хоть один раз? если да, то Писание говорит что вы убийца: Вы слышали, что сказано древним: не убивай, кто же убьет, подлежит суду. А Я говорю вам, что всякий, гневающийся на брата своего без причины, подлежит суду; кто же скажет брату своему: "рака ", подлежит синедриону; а кто скажет: "безумный ", подлежит адскому огню ты хоть один раз гневалась? Кто соблюдает весь закон и согрешит в одном чем-нибудь, тот становится виновным во всем. Ибо Тот же, Кто сказал: не прелюбодействуй, сказал: не убей; посему, если ты не прелюбодействуешь, но убьешь, то ты также преступник закона. если да? то вы пойдёте в ад и будете вы говорить вечно без конца, но есть для вас радостная весть Ибо Христос, когда еще мы были немощны, в определенное время умер за нечестивых. вы должны осознать свою нужду в спасении и в Спасителе. и Ибо если устами твоими будешь исповедовать Иисуса Господом и сердцем твоим верить, что Бог воскресил Его из мертвых, то спасешься, дело не в том чтобы меньше грешить Покаяние не спасает людей от ада, потому что покаяние НЕ изменяет сущность человека это в ис.64.6. рим.3.10. а следовательно все что человек будет делать после того, как ее спас Иисус Христос от ада, когда она молится Иисусу Христу, когда она читает Библию, когда она молится, когда она поклоняется Богу, когда она постится, когда она помогает людям, которые нуждаются в помощи , когда она кормит голодных людей, когда она любит Бога и любит людей, когда она жертвует собой ради других людей и так далее, то действия спасенного человека является грехом по сущности это в рим.7.17. и о каждом покаяние человека надо омывать свои покаяния и свои добрые дела Кровью Иисуса Христа это 1 ив.1.7. Иисус сказал ему: Я есмь путь и истина и жизнь; никто не приходит к Отцу, как только через Меня. Ибо если устами твоими будешь исповедовать Иисуса Господом и сердцем твоим верить, что Бог воскресил Его из мертвых, то спасешься,

Брат

15 лютого 2021, 11:04

Одиозной и ватницы-вы западные задолизы,не имеете права что-то вякать на эту тему.П Ю.Витренко-обычный человек,который просто хочет устроиться в жизни хорошо,вы ведь-буржуи,пропагандируете такое поведение еще со времен севы новгородцева-город лондон-бибиси.Просто капитализм сейчас пока сильнее,поэтому витренко и выполняет их волю.Придут социалисты и коммунисты,будет служить им.


Новини