Головна Новини Політика внутрішня політика "Вірте в Україну": Денис Шмигаль звернувся до українців на тлі загрози вторгнення Росії (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

"Вірте в Україну": Денис Шмигаль звернувся до українців на тлі загрози вторгнення Росії (ВІДЕО)

Шмигаль закликав українців зберігати самовладання, не піддаватися на провокації ворога та дезінформацію

12 лютого 2022, 20:05
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

На тлі загострення ситуації на українському кордоні та ризику військового вторгнення російських військ на територію України Денис Шмигаль звернувся до українців. Звернення опубліковано на офіційній сторінці прем'єр-міністра України.

"Вірте в Україну": Денис Шмигаль звернувся до українців на тлі загрози вторгнення Росії (ВІДЕО)

Денис Шмигаль. Фото: з відкритих джерел

"Сьогодні нам потрібно не піддаватися гібридним провокаціям ворога. Наша армія сильна. Такими маємо бути і ми. Наші солдати повинні відчути, що за ними теж сила — сильний духом, мудрий, єдиний український народ", — заявив Шмигаль.

Прем'єр зазначив, що Росія є небезпечним сусідом, який намагається нас знищити, проте армія України забезпечена всім необхідним та готова дати відсіч у будь-який момент.

Шмигаль закликав українців зберігати самовладання, не піддаватися на провокації ворога та дезінформацію.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" писав про те, що у Міністерстві закордонних справ Росії прокоментували заяви про можливий наступ на Україну. У Росії заявляють, що проти країни ведуть інформаційну війну.

Сайт "Коментарі" поінформував про те, що з'явилося відео вчинку українця на Олімпіаді в Пекіні, який спричинив бурхливу реакцію в РФ. Український спортсмен наприкінці свого виступу показав плакат. Владислав Гераскевич став головною зіркою третього кваліфікаційного заїзду у змаганнях зі скелетону на Олімпійських іграх у Пекіні. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

Читайте також про те, що в Індії мавпи напали на маленьку дівчинку, яка грала з друзями біля річки. Тварини атакували дитину та сильно покусали її. Постраждала втратила багато крові та померла у стінах медичного закладу. Докладно про це читайте у нашому матеріалі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини