Головна Новини Політика внутрішня політика Віктор Ющенко назвав три речі, якими Україна може пишатися
commentss НОВИНИ Всі новини

Віктор Ющенко назвав три речі, якими Україна може пишатися

Третій президент України Віктор Ющенко вважає, що українці - унікальна нація

26 серпня 2021, 08:25
Поділіться публікацією:

Українська армія, здатність людей об'єднатися в найскладніших ситуаціях, а також молодь — три речі, якими, на думку третього президента України Віктора Ющенка, українці можуть пишатися за 30 років існування незалежної України. Як передає видання "Коментарі", таку думку Віктор Ющенко висловив в інтерв'ю "Українській правді".

Віктор Ющенко назвав три речі, якими Україна може пишатися

Віктор Ющенко Фото: glavcom.ua

За словами Ющенка, дуже складно говорити про питання національної гордості, намагаючись вкласти якісь поняття, патріотизм. Все це емоції та ідентифікації. Може захоплювати дух, коли бачиш перші промінчики сонця, що сходить в Карпатах або, коли чуєш перші мотиви української пісні на "Євробаченні", або, коли радієш перемозі національної збірної України з футболу.

Президент зазначив, якщо ж проаналізувати все те, що сталося в нашій країні за останні 7 років, то, звичайно ж, перша річ, якою українцям варто пишатися — це наші воїни, наша армія. Українці у величезному боргу перед нашими захисниками, які в найважчі часи не питали, що натомість їм може дати Батьківщина, вони просто вставали і йшли захищати свою землю. Друге, чим варто пишатися нашим співвітчизникам, це умінням об'єднуватися в дуже нелегкі часи. Саме завдяки цьому у нас в країні до цих пір є демократія і право — обирати владу на чесних виборах.

Третьою гордістю Віктор Ющенко назвав молодь. За його словами, вже два покоління народилось в незалежній Україні. Це зовсім інше покоління українців, яке не прив'язане до телевізора, яке мислить зовсім інакше.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Ющенко розповів про стан здоров'я Леоніда Кравчука.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини