Головна Новини Політика внутрішня політика Віктор Медведчук, незважаючи на домашній арешт та переслідування, залишається дуже впливовою людиною - Кацман
commentss НОВИНИ Всі новини

Віктор Медведчук, незважаючи на домашній арешт та переслідування, залишається дуже впливовою людиною - Кацман

Кацман вважає, що дуже багато людей підтримують альтернативний курс розвитку України

9 грудня 2021, 14:23
Поділіться публікацією:








Голова політради партії "Опозиційна платформа – За життя", народний депутат України Віктор Медведчук увійшов до п'ятірки найвпливовіших українських політиків. Про це повідомляє сайт телеканалу "112".

Віктор Медведчук, незважаючи на домашній арешт та переслідування, залишається дуже впливовою людиною - Кацман

Володимир Кацман. Фото: "112"

Заслужений журналіст України та політичний експерт Володимир Кацман вважає, що це говорить про те, що дуже багато людей підтримують альтернативний курс розвитку країни.

"Медведчук, який, попри переслідування, на домашній арешт, на цькування в інших ЗМІ, залишається дуже впливовою людиною. І п'яте місце лідера опозиції, який сидить під домашнім арештом, по суті, відстороненого від політичної роботи в парламенті — це дуже високе місце. Воно як раз і каже, що дуже багато людей підтримують альтернативний курс", — зазначив Кацман.

Кацман додав, що за час, поки відбувалося опитування, деякі постаті в рейтингу втратили певну гостроту та актуальність.

"На цьому рейтингу, перш за все, позначився той факт, що, швидше за все, він складався тижнів зо два-три тому. Опитування відбувалося. Тому що такі постаті, як скажемо Подоляк і Данилов, вони за ці, принаймні, останні 2 2,5 тижня все-таки втратили якусь гостроту й актуальність.Тому, напевно, Подоляк, швидше за все, на виході з цієї десятки.Я взагалі не розумію, як він міг туди потрапити.Він не політик, він чинний чиновник.І Данилов теж держслужбовець, але гострота ось цих "серіалів", які називаються "РНБО посадить", "РНБО запровадить списки, запровадить санкції", вони якось втратили гостроту", — підсумував Кацман.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини