Головна Новини Політика внутрішня політика Від Зеленського почали публічно вимагати відставки головнокомандуючого Хомчака - Арестович
commentss НОВИНИ Всі новини

Від Зеленського почали публічно вимагати відставки головнокомандуючого Хомчака - Арестович

Військовий експерт Олексій Арестович вважає, що в українській армії повинні з'явиться патріотичні без лапок люди

21 вересня 2020, 17:57
Поділіться публікацією:

Головнокомандувача Збройними силами України Руслана Хомчака, а також міністра оборони Андрія Тарана необхідно відправити у відставку, написав у своєму блозі військовий експерт Олексій Арестович.

Від Зеленського почали публічно вимагати відставки головнокомандуючого Хомчака - Арестович

Так, Арестович навів перелік заходів, які необхідно здійснити уряду України. Йдеться, зокрема, про реформу МВС, судову реформу, ухвалення закону про колаборантів, а також про відставку Тарана і Хомчака.

"Відставка Тарана і Хомчака, які вбивають армію, і перехід до рішучих дій у справі реального посилення боєздатності ЗСУ / інших силових структур", — пише Арестович.

Експерт додав, що в українській армії повинні з'явиться нові, "патріотичні без лапок, фігури, з вірними ціннісними установками, які визрівають у владі та в політиці, бізнесі, третьому секторі", а також "далекі від ностальгії щодо вічної революції, або вічної Малоросії, здатні до системного амбітному будівництва".

Арестович зазначив, що вже спостерігає за "появою" таких людей в Україні.

"Є у мене маленька надія, що за решту 3,5 року, такі люди поднаберуть ваги, зв'язків і впливу і стануть в новому великому політичному циклі значущим фактором нашої політики — зовнішньої і внутрішньої. З ними я пов'язую надії на те, що Україна хоч якось використовує свої історичні шанси", — зазначив він.

Додамо, що ЗМІ повідомляють, що Хомчак діє не на користь обороноздатності української армії. Так, журналісти заявили про зрив закупівель озброєння, мін, мінометів, зимової форми для солдатів, блокування реформи якісного харчування для військових, а також про згубні наслідки так званої "кадрової реформи" ВСУ, в рамках якої скорочують військовослужбовців і офіцерів, котрі мають бойовий досвід. Крім того, волонтери звинувачують Хомчака в дезінформації президента Зеленського.

Нагадаємо, Генштаб України за 308 тис. гривень закупить ручки Parker на подарунки від Хомчака.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини