Головна Новини Політика внутрішня політика Віцепрезидент «Динамо Київ» про анексію Криму: «Вийдіть на вулицю Сімферополя і запитайте, чий він»
commentss НОВИНИ Всі новини

Віцепрезидент «Динамо Київ» про анексію Криму: «Вийдіть на вулицю Сімферополя і запитайте, чий він»

Блогер заявив, що бізнесмен підтримав анексію Криму

13 вересня 2021, 18:04
Поділіться публікацією:

Віцепрезидент ФК "Динамо Київ", бізнесмен Марк Гінзбург висловився про анексію Криму Росією і заявив, що Україні потрібно "почути Донбас". Про це повідомив в Facebook блогер Михайло Шнайдер.

Віцепрезидент «Динамо Київ» про анексію Криму: «Вийдіть на вулицю Сімферополя і запитайте, чий він»

Марк Гінзбург (фото з відкритих джерел)

Шнайдер виклав скриншоти з коментарями Гінзбурга під одним з постів в соцмережі. Там бізнесмена звинуватили в антиукраїнській позиції по час виступів в якості експерта на каналі "Україна 24" і запитали у нього, чий Крим і що відбувається на Донбасі.

У відповідь Гінзбург порадив вийти на вулицю Сімферополя і запитати про приналежність півострова у місцевих жителів: "Упевнений, вам все доступно і зрозуміло пояснять". Також він заявив, що "якщо називати жителів Донецька бойовиками, то діалогу не вийде". На думку віцепрезидент "Динамо", Києву "свого часу треба було чути Донбас".

Блогер Михайло Шнайдер висловив обурення таким підходом бізнесмена.

"Друзі, я соромлюся запитати, а з якого такого доброго пір на нашому українському телебаченні влаштували проросійські експерти? "Україна 24", вас там нічого не бентежить? Знайомтеся, це якийсь Марк Гінзбург. Один Рамзана Кадирова, який підтримує анексію Криму і вимагає "Почути Донбас". Ці скриншоти мені прислали друзі з питанням, а як таке можливо? " - написав він.

Шнайдер додав, що коментарі Гінзбург вже видалив через суспільний резонанс.

Віцепрезидент «Динамо Київ» про анексію Криму: «Вийдіть на вулицю Сімферополя і запитайте, чий він» - фото 2
Віцепрезидент «Динамо Київ» про анексію Криму: «Вийдіть на вулицю Сімферополя і запитайте, чий він» - фото 3
Віцепрезидент «Динамо Київ» про анексію Криму: «Вийдіть на вулицю Сімферополя і запитайте, чий він» - фото 4

Нагадаємо, що "Коментарі" повідомляли про те, що Росія попередила про наслідки для країн, які взяли участь в "Кримській платформі". Офіційний речник МЗС Росії Марія Захарова заявила, що Москва буде вживати заходів щодо тих країн, які взяли участь в саміті "Кримської платформи", тому, що вважає, що даний захід несе в собі загрози територіальній цілісності Росії.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Иван

14 вересня 2021, 06:10

ККК, ай молодца!

ККК

13 вересня 2021, 21:04

Чей Крым? Крымчан! Кому принадлежит территория Крыма?! Да тому, кто ее не просрал и ее контролирует! А контролирует ее Россия, значит ей и принадлежит! Кто считает по другому,, вперед на Крым и отбивайте и хватит пиздеть ублюдки!!!


Новини