Головна Новини Політика внутрішня політика Верховна Рада може розпустити облраду у важливому регіоні. В чому причина
commentss НОВИНИ Всі новини

Верховна Рада може розпустити облраду у важливому регіоні. В чому причина

Верховна Рада може розпустити Запорізьку обласну раду, таке рішення вже навіть підтримав оборонний комітет, про це в коментарі ЗаБор сказав голова Запорізької ОВА Іван Федоров

7 березня 2024, 19:13
Поділіться публікацією:

За словами Івана Федорова, з такою пропозицією до Верховної Ради звернулося центральне керівництво України. Головна причина – депутати обласної ради за два роки війни не ухвалили жодного рішення, яке пішло би на користь громади.

Верховна Рада може розпустити облраду у важливому регіоні. В чому причина

Іван Федоров

Як підкреслив Федоров, на даний момент п'ять обласних установ працюють без директорів, у дуже багатьох установах у директорів закінчилися контракти і з цим ніхто нічого не робив.

Окрім того, голова Запорізької ОВА повідомив, що в області дуже багато роботи, зокрема такої, яка пов’язана з релокованими підприємствами, адже для них треба шукати площі, майно. Також, додав Федоров, є дуже великі проблеми із пацієнтами.

"Тому це такий величезний клубок проблем, які ми повинні вирішувати",
- сказав голова Запорізької ОВА.

При цьому він пояснив, чому обласна рада не змогла ефективно працювати протягом двох років повномасштабної війни. За його словами, частина депутатів виявилася колаборантами, інша частина – кинула все і втекла за кордон. Правда, є і такі депутати, які воюють на фронті.

Разом з тим, як додав Федоров, у місті все ж є деякі депутати обласної ради, і вони готові виконувати свою роботу. Проте правда в тому, що обласна рада не ухвалює рішень, які так потрібні громаді.

Нагадаємо, Іван Федоров раніше працював на посаді міського голови Мелітополя. Наприкінці січня 2024 року його призначили головою Запорізької обласної військової адміністрації.

Портал "Коментарі" розповідав, що окупанти на Запорізькому напрямку для проведення м’ясних штурмів використовують квадроцикли. За словами військових, до такої тактики ворог вдається через брак у нього бронетехніки.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Одессит Изя

7 березня 2024, 19:26

Вот кто первый это заслужил-это Одесская "облзрада", кодло бывших "опзжопцев"


Новини