Головна Новини Політика внутрішня політика Верещук готова стати міністром оборони
commentss НОВИНИ Всі новини

Верещук готова стати міністром оборони

Ірина Верещук підтвердила готовність очолити Міноборони

13 жовтня 2021, 11:27
Поділіться публікацією:

Нардеп від фракції "Слуга народу" Ірина Верещук підтвердила готовність зайняти пост міністра оборони. Нардеп каже, що розмови про її призначення на цей важливий пост не безпідставні і в "Слузі народу" дійсно обговорювали її кандидатуру. Як інформує видання "Коментарі", про це народна обраниця заявила в ефірі "24 каналу".

Верещук готова стати міністром оборони

Ірина Верещук. Фото: Українська правда

Ірина Верещук зазначила, що мова не йде про те, чи є у неї якісь амбіції чи бажання очолити оборонне відомство. Кожен, хто перебуває в команді президента Зеленського розуміє свою відповідальність і не боїться приймати важливі рішення. За словами Ірини Верещук, люди, які стоять за спиною Володимира Зеленського, готові зайняти будь-яку посаду в країні, якщо буде така необхідність.

Також нардеп підтвердила інформацію, що її прізвище обговорювали у фракції "Слуга народу", але особисто з президентом про це вона не говорила. Ірина Верещук висловила сподівання, що її колеги по фракції підтримають, якщо президент Зеленський вирішить, що вона гідна зайняти пост міністра оборони України.

За словами нардепа, її багато що пов'язує з армією. Сама вона має військову освіту, чоловік і один з синів військові. Ірина Верещук наголосила, що вона віддає собі звіт, коли говорить про посади міністра оборони, тому що розуміє, чим потрібно займатися і за що нести відповідальність.

Також читайте на порталі "Коментарі" — глава фракції "Слуга народу" Давид Арахамія вважає, що жінка-міністр оборони — нормальна практика для Заходу, тому у її колеги Ірини Верещук є великі шанси зайняти цю посаду.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини