Головна Новини Політика внутрішня політика Венедіктова назвала п’ятьох нардепів, яким вона підписала підозри (відео)
commentss НОВИНИ Всі новини

Венедіктова назвала п’ятьох нардепів, яким вона підписала підозри (відео)

Генпрокурор Ірина Венедіктова розповіла як працює інститут зняття недоторканності в Україні

23 квітня 2021, 08:55
Поділіться публікацією:

Генеральний прокурор Ірина Венедіктова розповіла, кому із народних депутатів вона виписала підозри. Про це прокурор заявила в ефірі ток-шоу "Право на владу".

Венедіктова назвала п’ятьох нардепів, яким вона підписала підозри (відео)

Венедіктова розповіла кому вона підписала підозри. Фото: wikimedia.org

Виявляється, Ірина Венедіктова вже підписала п’ять підозр нардепів. Окрім того, жінка запевнила, що інститут зняття недоторканності в Україні працює на належному рівні.

"Я прекрасно розумію і пам’ятаю, як це було. Зараз вже я підписала п’ять підозр народним депутатам. Чи працює інститут зняття недоторканності? Так, працює. У нас одна справа проти народного депутата в суді, два депутати — на 290-х, інші — ми чекаємо досудового розслідування", — розповіла вона.

Також Венедіктова сказала, кому саме ці підозри були виписані. Першим нардепом був Ілля Кива від ОПЗЖ. Другим — Петро Порошенко. За ним — депутат Олександр Юрченко. Після цього був кнопкодав. П'ятою людиною став депутат, який не заплатив приблизно 70 мільйонів гривень податку за те, що продавав квартири не як ПП, а як фізична особа.

Нагадаємо, що раніше відома телеведуча Яніна Соколова отримала повістку до суду у справі, позивачем якої є генеральний прокурор України Ірина Венедіктова. Причиною для відкриття судової справи стало одне з інтерв’ю Яніни Соколової. Інтерв’юйованою особою в одній з авторських програм телеведучої став позаштатний агент НАБУ Євген Шевченко. Посадовець відомий також за голосною справою стосовно хабарництва у колах вищої української влади. За словами Соколової, Шевченко був одним із викривачів отримання 6 мільйонів доларів хабаря колишнім міністром екології Миколою Злочевським. Деталі скандалу читайте в матеріалі сайту "Коментарі".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини