Головна Новини Політика внутрішня політика Вакцинація від Covid-19: Лідер обласної ОТЗЖ розповів про підсумки опитування 10-ти тисяч жителів Дніпропетровщини
commentss НОВИНИ Всі новини

Вакцинація від Covid-19: Лідер обласної ОТЗЖ розповів про підсумки опитування 10-ти тисяч жителів Дніпропетровщини

Регіональна команда партії «опозиційну платформу - ЗА ЖИТТЯ» продовжує збір думок людей

16 січня 2021, 17:05
Поділіться публікацією:

Україні потрібно використовувати можливість самостійно виробляти доступну вакцину від коронавірусу вже зараз за російською технологією, і ні від кого не залежати. Так вважають 95% жителів Дніпропетровської області, які брали участь в опитуванні, яке провели представники партії "опозиційну платформу — ЗА ЖИТТЯ".

Вакцинація від Covid-19: Лідер обласної ОТЗЖ розповів про підсумки опитування 10-ти тисяч жителів Дніпропетровщини

Геннадій Гуфман (фото з відкритих джерел)

В опитуванні взяли участь 10 тисяч осіб різного віку, які проживають в Дніпрі і великих містах регіону — Кам'янському, Павлограді, Новомосковську, Нікополі, Марганці та інших. Опитування провели методом телефонного обдзвону з 14 грудня 2020 по 13 січня 2021 року.

"Питання вакцинації варто також гостро, як і зниження комунальних тарифів. Тому ми провели опитування, використовуючи базу не тільки наших прихильників і однодумців, а й приватників наших різних соціальних заходів та ініціатив. Переважна більшість вважають, що провал кампанії по вакцинації простих українців — це злочин, а винні мають нести відповідальність. Люди підтримують ідею про власне виробництво вакцини в Україні за російською технологією. Ми б могли вже сьогодні проводити цю вакцину і рятувати життя", — повідомив керівник Дніпропетровської обласної парторганізації "опозиційна платформа — ЗА ЖИТТЯ" Геннадій Гуфман.

За результатами опитування, 82% вважають, що провал масової вакцинації від Covid-19 в Україні — це злочин проти нації і винних потрібно віддавати під суд. 78% жителів Дніпропетровської області вважають, що чиновники повинні нести за це кримінальну відповідальність.

Відповідаючи на питання "Що потрібно робити під час пандемії COVID-19 в Україні", учасники опитування частіше говорили, що в нашій країні є фармакологічні підприємства, які, отримавши дозвіл на трансферт технології російської вакцини, можуть успішно виробляти вакцину від коронавірусу в Україні.

Вакцинація від Covid-19: Лідер обласної ОТЗЖ розповів про підсумки опитування 10-ти тисяч жителів Дніпропетровщини - фото 2

Тому 95% вважають, що зараз потрібно насамперед почати самостійно виробляти вакцину в Україні за російською технологією, а не залежати від Китаю чи Європи. Учасники опитування висловили думку проти того, щоб влада закуповувала вакцину у Китаю. Люди впевнені, що в домовленостях з Китаєм є корупційні схеми, як чиновники зможуть нажитися на цих закупівлях. І влада відмовляється від російської вакцини, тому що не зможе на ній збагатитися.

Регіональна команда партії "опозиційну платформу — ЗА ЖИТТЯ" продовжує збір думок людей. Кожен житель області може активно включитися в обговорення соціально важливої теми — вакцинація від коронавірусу.

Вакцинація від Covid-19: Лідер обласної ОТЗЖ розповів про підсумки опитування 10-ти тисяч жителів Дніпропетровщини - фото 3


Як відзначили в обласній парторганізації "ОПЗЖ", опитування триватиме в телефонному режимі, на сторінках партії в Фейсбуці https://www.facebook.com/zhyttia.dp.region/posts/944792206054377, на сайті https://gittyadnipra.com. Заповнити бланк опитування можна буде і в інформаційних наметах ОПЗЖ, робота яких більш активно продовжиться після закінчення локдауна.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Рита

16 січня 2021, 19:59

Ищешь горячих девушек для страстного общения? Тогда тебе сюда - https://cutt.ly/gjWcQWQ


Новини