Головна Новини Політика внутрішня політика В українських вузах стане більше іноземних студентів
commentss НОВИНИ Всі новини

В українських вузах стане більше іноземних студентів

Як вважає прем'єр-міністр України Денис Шмигаль, запуск електронної платформи дозволить знизити рівень корупції в сфері освіти мінімізувати кількість спірних питань.

4 грудня 2020, 00:38
Поділіться публікацією:

В Україні планують запустити електронну платформу, завдяки якій будь-який охочий іноземний абітурієнт зможе вступити до українського ВНЗ набагато простіше і швидше.

В українських вузах стане більше іноземних студентів

Фото з відкритих джерел

Так, прем'єр-міністр України Денис Шмигаль заявив про швидкий запуск електронної платформи, яка спростить і зробить прозорішою процедуру надходження іноземних громадян на навчання до вищих навчальних закладів України. У коментарі про розпорядження прискорити запуск контролюючої системи йдеться.

"Створення електронної платформи для іноземних студентів має модернізувати систему надходження в напрямку доступності та комфортності як для університетів та інститутів, так і для абітурієнтів", - цитує Шмигаль пресслужба уряду.

Також в повідомленні говориться, що запуск системи дозволить знизити рівень корупції в сфері освіти мінімізувати кількість спірних питань.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Міністерство освіти в терміновому режимі обговорює впровадження формату онлайн-освіти для шкіл і вищих навчальних закладів. Повідомляється, що уряд має намір відновити навчальний процес і не допустити зриву навчального року для випускників та студентів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Александр

4 грудня 2020, 09:57

Понятно, что дополнительные потребители из числа иностранцев выгодны для тех, кто продает, допустим продукты питания, сигареты и т.п. Что получает именно государство Украина от того, что учит в украинских вузах иностранцев? Будет ли лучше всем гражданам Украины, если количество иностранных студентов увеличится втрое? Чтобы привезти простую кошку из-за границы, украинские таможенники требуют соответствующие документы. Приехавшие в СССР по благословению М.С. Горбачева вьетнамцы не отличились положительным вкладом в экономику. Пользуясь предоставленной им возможностью, отсылали добытое на промышленных предприятиях во Вьетнам. Например, на уже уничтоженном до уровня земли заводе "Серп и Молот", у каждого без исключения вьетнамца были обнаружены глисты, в том числе и абсолютно незнакомые виды. Сегодня в Украину с иностранными студентами прибывает огромное количество рисков всевозможного характера, как медицинского так и демографического. Иностранные студенты позволяют себе избивать граждан Украины и убивать их в автомобильных авариях. Средства массовой информации почему-то не обсуждают такие важные проблемы, чтобы украинцы могли понять суть процессов и их практическое значение для коренного населения страны.


Новини