Головна Новини Політика внутрішня політика Стало відомо, який тип локдауну введуть в Україні
commentss НОВИНИ Всі новини

Стало відомо, який тип локдауну введуть в Україні

Народний депутат повідомив, що в Україні хочуть ввести "інтелектуальний локдаун"

29 листопада 2020, 17:54 comments1056
Поділіться публікацією:

Уряд розглядає варіант "інтелектуального локдауна" в країні. Він дозволить не вводити ті ж жорсткі обмеження, що і навесні, по всій країні. Про це в ефірі телеканалу "Україна 24" розповів глава фракції "Слуга народу" у Верховній раді Давид Арахамія.

Стало відомо, який тип локдауну введуть в Україні

Давид Арахамия

Народний депутат оцінив вірогідність посилення карантину в 90%, але зазначив, що нові заходи можуть відрізнятися від локдауну, який Кабінет міністрів вводив навесні.

"Уряд заявляє про якийсь інтелектуальний локдаун. Тобто не той повний локдаун, який був навесні, а такий скоригований на реалії в кожному регіоні, в тому числі громадський транспорт і так далі", — сказав Арахамія.

Відзначено, що розглядається варіант повної зупинки транспорту на новорічні свята.

Раніше "Комменатарі" повідомляли про обмеження на Новий рік в Україні й світі й робили огляд на 11 кращих вакцин від коронавірусу, які відомі на цей час. За даними Всесвітньої організації охорони здоров'я (ВООЗ), поки світ бореться з пандемією коронавірусу, 48 потенційних вакцин нині проходять випробування на людях, але тільки 11 знаходяться на завершальній стадії. Кожен з 11 використовує інформаційну РНК, технологію інактивованих вірусів, вірусні вектори або рекомбінантні білки.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини