Головна Новини Політика внутрішня політика У "Слузі народу" розповіли, як покласти край шантажу Путіна
commentss НОВИНИ Всі новини

У "Слузі народу" розповіли, як покласти край шантажу Путіна

Нардеп Єгор Чернєв вважає, що щотижня має вступати в дію один із пунктів санкційного пакету, поки Кремль не продемонструє реальної готовності до деескалації

21 лютого 2022, 13:43
Поділіться публікацією:

Переговори та компроміси з боку Заходу не задовольнять президента Путіна. Йому потрібна лише капітуляція, що є абсолютно неприпустимим для України. Тактика Путіна ясна: спочатку він робить крок до ескалації та змушує західних лідерів добиватися переговорів, де знову висуває свої ультиматуми. Потім переговори закономірно провалюються, Кремль заявляє, що Росію не чують і не шанують, і робить наступний крок до поглиблення напруженості. Після цього схема повторюється. Як повідомляє видання "Коментарі", таку думку висловив нардеп фракції "Слуга народу" Єгор Чернєв.

У "Слузі народу" розповіли, як покласти край шантажу Путіна

Єгор Чернєв. Фото: Фейсбук Єгора Чернєва

"Кожні такі переговори Путін використовує для демонстрації недоговороспроможності Заходу й України. І чекає, коли на якомусь етапі у когось здадуть нерви та ми капітулюємо. Я вважаю, що Захід повинен знайти шляхи для того, щоб зламати цю схему. Потрібно змусити сам Кремль шукати переговори та домовленості. Адже сьогодні виглядає так, що західні лідери просять Путіна про аудієнцію. Вихід я бачу лише один. Для перехоплення ініціативи потрібно негайно розпочати впровадження передбачених на випадок вторгнення санкцій, але поступово, починаючи з найслабших", – наголосив нардеп.

За його словами, щотижня має вступати в дію один із пунктів санкційного пакету, допоки Кремль не продемонструє реальної готовності до деескалації. Щодня у Кремлі повинні думати не про те, як зламати Україну та Захід, а як ліквідувати наслідки санкцій і який їх пункт буде введено наступного разу.

"Це не тільки зробить тиск на РФ розтягнутим і постійним, але й продемонструє готовність Заходу повністю зруйнувати економіку Росії у разі агресії. Кремль розуміє лише мову сили. Так з ним і треба говорити", – резюмував Єгор Чернєв.

Читайте також на порталі "Коментарі" – Олексій Резніков заявив, що Росія панічно тікає від відкритої розмови у ТКГ.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини